NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Saturday, October 30, 2010

SaRaPaN Di PaGi SaBtU

Sarapan kitorang simple2 je.. hari2 kena tukar menu.. kalo dok ngadap mende yg sama je bosan gak kann.. anak2 aku pun sama, cpt bosan kalo hari2 dok suap cereal.. kecik2 pun demand ye.. cehhh..

So pg tadi aku sediakan yg simple2 je.. asalkan menu tak sama mcm smlm sudah le..


Sandwich coklat utk anak2..

Aku bg sorang sekeping roti putih tu, sapu dgn jem coklat nutella.. pastu lipat bentuk segitiga dan potong lg jd 2 bahagian.. kecik sket dan senang diorang nak abiskan mkn..


Pastu aku bg sorang sekeping biskut butter ni pulak.. feveret alisya ni..

Air kotak milo saiz kecik utk sorang sekotak.. alisya minum air masak je..


Sesi melantak.. :D


Comot kakak mkn..


Budak ni je yg tak reti dok diam time mkn.. ke hulu ke hilir pegang roti..


Abis mkn roti dgn biskut aku bg mkn ni lak.. sukati le nak mkn berapa bijik pun.. hafiz paling kuat mkn stoberi ni..

Dan utk aku.. aku mkn ni ajee.... ^_^

Nasi ambeng.. hubby aku order drpd salah sorg penduduk Villa Suria..

Sekian saje utk entry mkn2.. ahahha.. asal ada entry baru sudah le... kikiki


8 comments:

Shima Md. Zahar said...

salam ana..

euwww menu kita sama laa pagi nie.. sarapan berasaskan roti.. cuma bezanya saya buat roti tolor..
kalau ikut kan budak2 kat umah nie nak makan nasi lemak.. kebetulan makcik yg biasa jual tu tak niaga harinie tu yang dorang request roti tolor..

jangan kata budak2.. kita sendiri pun kalau dah hari-hari makan benda yang sama pun boring gak kan..

happy weekend.. :)

huda said...

ana...nasi ambeng tu sedap tk...tu haji zainal punyer ekk...pagi2 dia hantar kol baper...pastu nk order tu kena baper hari sebelum....huhu..banyak nyer tanya..:P

win@momyShaneQeisha said...

sedapnya breakfast mama diaorang :).
comel anak2 tu breakfast.strawberi bagus utk daya ingatan yg baik

Ana Suzana said...

Kak Shima..
sama ekk.. ntah2 ramai lg yg sama kot..kikiki..

** nak sebut hepi weekend dah x boleh sbb lmbt reply.. eheheehe

Ana Suzana said...

Huda..
yup.. tuan haji zainal punya.. dia hantar dlm kol 10 pg.. tp utk setiap sabtu jele.. order mlm sblm sabtu pun boleh.. ^_^

Ana Suzana said...

Win..
bagus ekk.. ana bg je sbb diorang minat stoberi.. hihi

sLEEping BEauty said...

bekfes yg simple tp berkhasiat .. cewahhh.. hehee

FARZAANA NAZILAH said...

hai ana.....sdapnye nasi ambeng...kat selangor ni mana nk cari??? teringin la...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...