NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Thursday, October 07, 2010

PeMiLiK KaSuT PiNk PuN DaH JuMpA

Hahahaha.. ni lg sorang.. sib baik mak dia blogger gak.. so leh detect tentang entry kehilangan tu.. kui kui kui..



Alya, sib baik kamu tegur akak kat wall fb akak.. tahniah krn berjaya menjejak semula itu kasut..

Nak kata korang melantak mknn tak pulak sbb korang kan tetamu terakhir yg dtg.. time tu mknn pun dah huru hara kehabisan.. hehehe..

Ke sbb mknn abis Lya memberontak baling2 kasut anak merata2.. ahahahha.. majukkk ye mknn abis.. muehehehe..


Ni lah empunya gerangan tuan punya kasut..

Yang omaknye elokk je menyantap blueberry cheese tart.. akak pun tak sempat rasa wehhhh... uwaaaaa...

Kang kalo nak collect kasut tu bgtau ye.. kalau nak kena pos pun bgtau... tp akak cas rm1k sbg upah.. kui kui kui... :-p


1 comment:

Ya ALya said...

yahoooooo....glamer nyer diri ini....heheheh,1k rupiah ke?hehhehhe....tak pe la akak simpan je la kak...mana tahu 1 hari t bila sara dah besar akak bg frame kasut tu kt sara yer.....

hahahah...teruja makan blueberry cheese tart....akak tak rasa t akak order lagi yer....mana la lya nak prasan kak kasut sara tu,sebab sara bawa banyak sangat kasut dalam keta tu....semua jenis kasut ada.....

tetap nak salahkan sara tau ibunyer ni...kikiki,anak lak yg jadi mangsa...salahkan ayah sara lak la....kuikuikuikui.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...