NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Sunday, October 03, 2010

JaMuaN HaRi RaYa


Korang tengokkk.. sempoi dan kelakar rasanya kad aku... kekeke.. barulah unik sket kann.. kuikuikui..

Yang nak dtg sila roger aku ye.. leh tinggalkan komen di sini @ di facebook.. jgn ngengada nak dtg senyap2.. !!!

** ALAMAT TERPAKSA DI TOUCH UP BALIK SBB LUPA EDIT.. hehehe.. kalau nak alamat penuh leh roger ana di email @ facebook..



42 comments:

Hafidzin said...

Salam,
Teringin nak pergi tapi jauh la pulak - nanti masa hari open house tu tangkap gambar banyak2, publish kat blog - sekurang2 terubat jugak walaupun tak boleh pergi....
p/s: jeles ngan blog ana pasal sepupu2 & sedara saya selalu buka blog saya bukan pasal nak baca blog saya tetapi nak buka & baca blog ana he..he..Depa suka sangat ngan blog ana..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

wow..menu meletoppp..bes tu...:-)

aNa SuZaNa said...

hafidzin..
alaaa.. jauh kat ner tu.. takpe, nanti ana snap gambo ye.. open house ni simple2 je.. takdelah mcm house warming sblm ni.. khemah pun seketul je... hehehe

*** kirim salam kat sedara mara tu ye.. mekasih sgt sbb suka dgn blog ana.. mcm tak percaya lak ada yg suka baca blog ni.. kekeke

aNa SuZaNa said...

Rose..
jemput dtg ye.. ^___^

superheroes' mom said...

hmmnnn, best juga ni, dekat aje kalau akak nak gi umah ana ni ;)tapi that day nak pegi cousin kawin di Kuala Kubu. kalau sempat balik sini sebelum 5pm, akak singgah ye.

Hasril.Husni said...

pos boley?

ani said...

wah sedapnye menu..bestnye klu dpt datang...eh tp segan la....

ana said...

insyaAllah ana....

mamalisa said...

wah mesti gempak open house dia, dekat sangat saya tinggal kat shah alam gak tapi sebab baru je jadi reader tegar blog ana ni segan la weh..nanti kita intai2 kat blog ana je lah update psl open hs ni yeah!

crvmin said...

mamalisa:Haaaaa sama lee kita....sejak jadi reader blog anan niii ari2lee dok mengadap benda niiiii...siap cilok lagi menu apa nak makan..hehhhhh....!!!!
Ana:Marvelous,Marvelous.....update ari2 pon orait na....kitaorg xjemu punya

aNa SuZaNa said...

Superheroesmom's
dtg la ye.. after kol 5 pun boleh lg dtg.. kira beraya la tu kann.. =)

aNa SuZaNa said...

hasril..
tak boleh.. nanti posmen mkn..kekkee

aNa SuZaNa said...

Ani,
lorrr dtg la.. roger2 ana k.. hp no ana ada kat info facebook.. ^__^

aNa SuZaNa said...

Kak neisya..
dtg ye kak.. stgh jam je smpai umah ana dah..

aNa SuZaNa said...

Mamalisa..
mehla dtg.. leh kita kenal2an lebih dekat.. alaaa, yg lain pun byk masih lom jumpa secara realitinya.. masing2 berkawan di alam maya.. hehe

aNa SuZaNa said...

Crvmin..
eceecehhhh.. maceh2.. dtg je laa.. kenalkan diri masa dtg nanti.. heheh

ummu luqman said...

fuh.. mantopnya menu.. nak gi.. nak gi.. tapi che abe tatau da balik ke belum.. huhu

W..A..H said...

insyallah ana,
ada birthday party dekat2 situ, kalau sempat kak nis dtg.

aNa SuZaNa said...

ummu luqman,
boleh je dtg.. majlis simple2 je ni.. dtg la.. leh berkenal2an lebih dekat.. hehe

aNa SuZaNa said...

Kak Nis..
jemput dtg ye kalo sempat.. lama kita tak berjumpa..

Syikin said...

teringin sangat nak p tapi.. segan takot ana tak kenal ckin plak..huhuhu..

zeta said...

macam nak pergi..tp seganla..

aNa SuZaNa said...

Syikin.. elelehh, ngada2 tau.. ana cam le muka.. dtg le.. dok shah alam je kannn..

aNa SuZaNa said...

Zeta,
meh dtg meh.. jom kita bertepuk tampo dan berkenal2an.. hehehe..

pump said...

salam,

dah lama jd silent reader...nak tanya psl katerer awak mase house warming dulu...bole bg contact x? mcm sedap je nasi briayani tu...tq.

mamalisa said...

kalau dtg cemana nak perkenalkan diri, kena pakai nametag blogger ke? hahaha

Aza Suhaiza said...

ana .. best nyer menu.. nak dtg boleh??? hehehe

aNa SuZaNa said...

Pump..
nasi briyani dia mmg sedap.. pure johor punyaaa... tu psl ana selalu ambik dgn dia..

ni phone dia :
pakcik adam - 016 2708986

aNa SuZaNa said...

Mamalisa..
huk alohhh.. takyah nametag pun.. just bgtau je "saya mamalisa, kenal kat blog". kekeke

aNa SuZaNa said...

Aza suhaiza..
meh la dtg..=) kita kenal kat blog je kan.. jom la jumpa2an

Ayu said...

sis, ayu pegi ngan tun nurul aka esme..dia ajak teman pegi..blh kan?..nk tgk rmh akak pls..;-)

aNa SuZaNa said...

Ayu..
boleh.. dtg le.. hah, tgk umahh..?? komfem masa tu sepah sebab ramai tamu sanak saudara.. keekekeke.. kang fengsan kang..

a l y a a a h m a d said...

wahhh...bes nyer...
kambing sgt syiook.

aNa SuZaNa said...

alya..
meh leee dtg..

a l y a a a h m a d said...

uiishh...
segan la kak...kita xpenah jumpe dlm blog jer slalu.
lg pn g nnt akak igt x kt alyaa...hihihihi
isyaallah klu sempat sebab ada 2 kenduri kawin & 2 open house

Zana said...

segan la sbb kenal kat blog & fb je....tak penah jumpa plak...

takut kang terkedu & tergamam masa jumpa ana & me kat restoran d'lawang dulu...last2 tak tegur...heheheheh

aNa SuZaNa said...

alya..
kalo sempat sila terjah ye.. jgn lmbt2.. nanti tggl sisa je.. kekeke

aNa SuZaNa said...

Zana..
ngengada ekk terkedu.. meh la jumpa kitorang lg sekali.. leh sembang2 realiti lak.. ehehe.. si ME dtg awal tau.. so sila dtg awal gak

a l y a a a h m a d said...

tinggal tulang kambing jer...hihihiii...insyaallah klu sempat singgah walaupun kita xpenah jumpe. masuk umah kak ana ada 3 open house

aNa SuZaNa said...

alaaa.. baru 3.. hehehe..

Adekniza said...

nk datang tp maluuuu.. kekekek..

aNa SuZaNa said...

dtglaa.. bawak baby... ^__^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...