NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Thursday, October 07, 2010

SaFeTy GaTe WrOuGhT iRoN

Email dr Wawo

Minta maaf sgt2 pada Wawo sbb br sekarang ana dpt tunaikan permintaan.. ampunnnnn... selamat hari rayaaa.. hehehe..

Ok.. Wawo sbnrnya nak tau lebih lanjut pasal safety gate tingkat atas umah kami.. memandangkan tangga umah kami ni lebar sket, tp tak lah lebar sgt.. So kami buat keputusan utk psg safety gate jenis wrought iron je..

Bknnya apa, risau dgn budak2 ni yg main turun naik tangga.. lg2 pulak Alisya sejak dpt kaki ni asyik nak menuju ke tangga je.. payah benor.. !!

So kami decide awal2 dgn kami punya ID utk pasang gate tu.. kami pilih design yg sama dgn pagar luar dan grill tingkap dan jugak staircase railing..


Pandangan dr jarak jauh.. hehe


Close up pada safety gate.. kat sblh atas belah kiri tu ada tempat utk lock ini pagar..


Ini rupa gate ni bila di buka....

Setakat ni Ain dgn Hafiz mmg terer lock dan unlock ini pagar.. Alisya lum tau apa2 lg.. hehe.. Kos tempah safety gate ni aku tak ingat.. malas nak bukak file tentang renovation umah.. gile tebal file2 tu, camno nak carik.. huhuhu..

Nak beli safety gate yg ada di jual kat kedai2 baby tu tak berani arr, bkn apa, nanti tak cukup lebar lak kannn.. so baik tempah je..

Utk Wawo, harap menjawab persoalan ye.. macehhhh... ^___^


4 comments:

Chik Na said...

bagus untuk keselamatan bagi yg ade anak-anak kecik macam ana

Azlina said...

ana...tengkiu...lap u lah...muuuaahh

aNa SuZaNa said...

Chikna,
itulah, tp ada gak hafiz tergolek kat tangga.. tu pun nasib baik 4 anak tangga je.. huhuhu

aNa SuZaNa said...

Azlina..
sama2.. sory lambat buat entry pasal ni ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...