NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Friday, October 29, 2010

PeaRL HaYa BuaT SaLe La PuLaK

Sape2 penggemar tudung Pearl Haya meh sini aku nak bgtau, diorang wat sale 20%.. uwaaa.. cantek2 lak tu..

Sape2 nak beli pi jenguk website PEARL HAYA ye.. mau rambang mata korang pastu.. ekekeke.. yg baru nak try pun time ni lah boleh try sbb rege dia murah sket berbanding harga asal..

Ni contoh2 yg aku ambik utk korang









Hah apa lg.. pi la terjah.. ekekke.. aku tatau lg.. tgh kuatkan kesabaran ni.. ahahaha..


14 comments:

-iLLa- said...

ku pun tgh tuh menahan kesabaran nehh..wakaka..tp x leh thn daa yg pink tuhhh

Ana Suzana said...

uikkk.. sama.. yg pink tu limited kan.. ke byk stok ekk

Eliza said...

nak tumpang tanya skit, apa yg bestnya pakai tudung pearl haya ni.. cam agak mahal laa.. cuba Ana jengok blog ni lakk... http://easytudung.blogspot.com/ , dok biasa nempah ngan dia, kualiti yg amat impressive and harga agak jauh kebelakang pearl haya.. (elly tadak makan komisen pun promo blog ni tauu!!)

-iLLa- said...

sale neh kt web site sahaja sampai jam 10pg esk...

-iLLa- said...

pearl haya mmg sedap di pakai...
design laen dr yg laen...
ada layer tingkat2...npk ctk sket..
visor dia ala2 baldu..mmg selesa terletak... :)

MamaAirisDania said...

oyeah.....lawo header baru tuh :)

Shirin Ibrahim said...

Salam Ana. Kalau nak try beli tudung dari saya, boleh jugak. Saya boleh buat delivery skali sbb saya dok taman sebelah jer...hehe.
Jenguk lah blog http://e-online-store.blogspot.com ada add email saya di situ tapi tdg baru belum upload. Tq.

Rosmaliza said...

Hi Ana. Suka baca ur blog. Salute the way u handle ur kids. :)

Ana Suzana said...

Eliza..
tq sbb kasi link.. jap gi ana terjah.. ^__^

Ana Suzana said...

Sakimah,
lawo ekk.. mekasehhh

Ana Suzana said...

Kak shirin..
oyeke, dok mana ni, alam budiman ke cahaya spk..?? nanti ana jengah link ye.. tq byk2

Ana Suzana said...

Rosmaliza..
mekasehhh.. ala, ada lg org anak ramai.. ana ni bese2 je.. hehehhe.. kekadang jd tarzan gakk..kikiki

Shirin Ibrahim said...

Ana,
Akak dok nusarhu...nanti ada tudung baru akak bagitau ye...

Zara Sofea said...

Btul3x. Pearl haya ni sedap pakai. Mmg la mahal, tp berbaloi2. Branded lagi. Tp sy ada jumpa kat facebook telekung travel sharzlin. Tudung pearl haya murah sgt. Tdung yg bratus dia jual dlm 50 je. Ok sgt la kan utk kita yg syg duit tp nk glemer2 ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...