NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Saturday, October 09, 2010

FaRMaSi + SeCrEt ReCiPe + KLiNiK

Tgahri smlm aku mengangkut 3 org anak2 aku gi bukit jelutong lg.. tp bkn nak mkn kepci, tujuan utama nak gi klinik.. alisya selsema.. tp sebelum gi klinik aku bawak anak2 pi mkn dulu..

Niat di hati nak mkn kat restoren kayu manis, sekali tutup daaa sbb time org solat jumaat mmg diorang tutup dulu.. so nak taknak mkn jelah kat secret recipe yg berdekatan dgn restoren kayu manis tu.. malas nak cari tmpt mkn lain..

Kuar je dr kete baru perasan yg alisya tak berkasut.. ahahaha.. camno le boleh terlupa lak ni.. budak ni lak dah tak mau di dokong, terpaksalah pi cari kasut baru utk dia pakai.. maleh nak gi jauh2, aku gi beli kat farmasi je..

Jgn main2, kat farmasi pun ada jual kasut gak tauuu.. ingat jual ubat je ke.. sini punya farmasi lain dr yg lain.. hehehe.. pas je dpt kasut terus blah gi secret recipe.. lapar woo.. aku benonye tak gemar sgt mkn kat sini sbb nasi dia tak best..


Tak ramai org pun time ni.. jgn tanya aku sape yg 3 org tu ye.. aku main snap je.. bkn aku kenal pun.. ehehehe..


Utk starter aku order kek dulu.. strawberry mashmellow cheesecake.. bg aku tak sedap sgt le.. tp kena abiskan gak.. sbb mahal kannn.... hehehe


Ni utk anak2 aku.. set utk kids punya.. apa nama dia aku tak ingat.. aku order sbb anak2 aku suka kentang dia yg bentuk ABC tu.. tp yg aku dpt smlm lgsg takde rupa ABC pun.. kekeke..


Ni utk aku.. tp aku suap la jugak anak2 aku.. nama menu ni pun aku dah lupa..


Ni utk aku jugak.. macaroni prawn cheese kot namanya.. ntah..!! hantam sajelah.. walaupun utk aku, tp aku suap gak anak2 aku sampai diorang kenyang..


Alisya sdg merasa kek..

Ohye, mesti korang perasan kan alisya asyik pakai baju kurung yg samaaa je.. huhuhu.. alisya baru ada 2 helai baju kurung.. sape2 nak hadiahkan baju kurung utk dia sila post kat aku ye.. hehehe


Uuuu sedapnyeee....


Dia suka cheese dia.. dia pun pemakan gak mcm mak dia..




Mkn kentang dgn roti pulak..


Ain yg byk main2 cucuk kek dr mkn.. tak sedap katanya.. masam sgt.. hehehe.. akuuu gak yg abiskan pastu..


Posinggggg.. ala cumelnye kakak..


Hafiz yg kuat mkn jugak.. tp dia tak suka kek.. suap lah apa kek pun, komfem dia muntah.. dia mende2 lembik2 ni mmg tak berapa nak sukaa..


Uikkk.. mata sebelah je aku snap.. kekekke


Dah kenyang sila buat huru hara mcm biasa yeee.. kasi can mak kamu nak mkn lak.. ahahaha


Ini budak sambil lari2 pun leh berak gak tau..

Sambil main sambil berak.. busuk terus secret recipe dek bau2an yg alisya hasilkan.. kekeke.. kat tandas situ gak aku basuhkan dia berak.. malas nak tunggu balik rumah.. tak selesa aku nengoknye..


1 2 3 loncatttt...!!


Suka betul dia tauuu.. nak dokong pun dah susah dah.. ek ehhh, bkn tu ke yg aku nak.. dulu masa lom berjalan bkn main lg nak dia cpt berjalan... lani byk komplen pulak dah.. hehehe


" nek nekkk " kata alisya

Dia ni tgh bljr nak sebut perkataan baru.. so suka2 dia je nak sebut apa pun mende yg dia nmpk tu..


Nengok kek pulak..

Sempat aku tapau 4 slice kek kat situ.. tp bkn utk aku... hehehe.. kang aku citer next entry la yee utk sape kek2 tu.. pas mkn terus gi klinik.. pastu tak terus balik umahh.. melencong kejap.. ahahhaa..




4 comments:

Syikin said...

adakah kek2 tersebut sampai umah kak eynda??? heheh agak jerr la..:)

zailamohamad said...

pandai ana handle tiga orang dalam satu masa, sempat snap gambar lg, kalau zaila mesti dah pening kepala dah kalau keluar bertiga dengan anak..huhuhuuuu

aNa SuZaNa said...

Syikin..
amboi2.. main teka2 lak yee.. sory, takde hadiah bebeh... hehhee

aNa SuZaNa said...

Zaila..
ada masanya takleh handle gak.. tp nak taknak kena angkut diorg ni gak.. hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...