NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Friday, October 01, 2010

MeNgiNtai BiBiK BuaT KeJe

Kabinet dapur aku sgt kotor wehh.. yelahkan.. bukannya nak lap hari2 pun.. dah la tinggi.. smlm panggil bibik buat keje mengemas umah.. tp dia lap kabinet ni tak bersih berkilat la..

Dan aku pulak jenis kesian nak arah sental tu ini byk kali, so aku biarkan ajelah.. dlm hati aku berkata biarlah aku je yg sental lg sekali.. kalo laki aku tau lama dah dia sound aku, yele, apa guna upah org cuci rumah tp pastu kita yg bersihkan semula.. kekeke

Aku bukan apa.. cepat kesiannnnn.. time bibik2 dtg buat keje smlm pun aku byk kali ckp dgn diorang, kalo penat rehat la dulu.. minum la air dulu ( sbb aku ada sediakan diorang air minum ).. ahahaha..

Mcm tu sekali kannn, padahal bibik tu wat keje cuma 3 jam je tau.. kalo keje tak siap tp masa dah cukup nak buek camne, diorang akan benti jugak utk wat kat umah org lain pulak..

Kalaulah aku suruh diorang berehat mkn2 kuih raya tentu lg byk keje tak siap.. hehe.. mcm aku ckp tadi, kesiannnn.. sib baik aku takde bibik.. kalo tak aku la yg byk wat keje dr bibik.. kekekeke

Okey, ni gambar bibik yg berjaya Ain snap..

Siap panjat tangga tu sbb tak sampai nak lap bahagian atas..


Lap ye bibik jgn tak lappp..


Dari pandangan tepi mcm kenal je kan bibik ni.. mcm pernah ku lihat, tp di mana yaaa..!!


Oooo... ekau rupanya..!! ahahaha..


Posing lebih dr mengelap.. wakakaka..

Aku lah bibiknye.. sbb smlm bibik tu buat tak bersih, maka aku buat lg sekali.. laki aku suruh panggil bibik smlm lagi sekali pun aku malas nak panggil.. alaaa, yg sket2 ni biar jelah aku yg buat.. bukan susah mana pun..

Cuma kena curi2 masa la sket kan.. alisya ni sejak berjalan byk mengacau aku wat keje.. sabarrr jelah.. walau sibuk mcm mana pun, aku tetap curi masa utk apdet blog jugak.. kekeke..

Ok dahhh.. nak sambung mengemas..!!



10 comments:

makcikrehan said...

Bikkk... mingu depan ko datang rawang ya bikk.. aku belanja ko air sirap selaseh yerrr...ekekekek

aNa SuZaNa said...

MR..
uwaaaa... bibik penatttt.. kikiki

Rizziela said...

Baik bibik yg last tu buat keje semua..gerenti bersih..x payah buat keje 2 3 kali dah :D

aNa SuZaNa said...

ziela..
kikiki.. tp byk bibik upahan tu membersihkan part lain.. kursng sket bebanan keje..hihi

hunny d bunny said...

mula2 tgk gambo tu, dah terasa cam ini betul2 bibik ke ANA ni? sekali betul telahan ku.ekeekek

eynda said...

Muahahaha.....serius ingatkan bibik betul....ana...ana....hihi...

Sin said...

tekejut jugak tengok dari belakang...mak aii glamernnyerr bibik ana ni, pakai baju pink lagi...slim plak tu..hehehhe...

aNa SuZaNa said...

Hunny..
wahhh.. terrer sungguh penglihatan ye.. kekeke

aNa SuZaNa said...

Kak eynda..
uwaaa... betul2 mcm bibik ana rupanya.. keh keh keh

aNa SuZaNa said...

Sin..
ahahha.. ni bibik glemer sket.. kena byr mahal woo kalo nak upah beliau ni cuci umah.. kuikuikui

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...