NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Thursday, September 30, 2010

DaH SaMpAi PuN AiSkRiM.. TaPi...

Pukul 5.20 ptg tadi aiskrim pun sampai depan umah.. terlupa la pulak nak ambik gambar lori aiskrim tu.. yg hantar ni org lain.. tak sama dgn yg hantar peti aiskrim tu..

Aku ambik 10 telap aiskrim.. dah tu syarat minimum kena ambik.. hehe..


Tapi yg di hantar td cuma 9 telap aje..

Terkurang satu telap sbb perisa vanilla tu abis stok.. terus tak puas hati, yelah katanya nak gantikan dgn apa2 perisa pun janji cukup 10 telap..

Bila tanya mamat yg hantar tu dia leh kata taktau, dia suruh call sendiri tanya management.. ewahhh, tu sbnrnya tugas dia tau.. huhuhu..

Berkali2 call management dia baru berjawab.. dia pulak terkejut sbb aku dpt 9 telap aje.. pulak dahhh.. terus membebel wanita yg jwb phone tu katanya nape diorang tak inform awal2.. aku kan baik hati , so aku jd lah pendengar yg setia... hehehe

Last2 dia call semula ckp sabtu ni hantar belen lg 1 telap.. tp kalo sampai ptg dia tak hantar jugak diorang akan return balik duit utk ganti yg 1 telap tu.. aku ok je.. janji kena tepati la kann..


Ni lah 9 perisa yg aku order dan dpt.. perghhhh.. bila leh cedok aiskrim ni agaknye yeee.. sabarrrr...

Diorang ni jual jenis yg telap2 je semua kot... sbb takde pun yg jenis lain yg di tawarkan.. kalo jenis yg sebatang2 tu lg meriah nak mkn.. hehehhe..





8 comments:

ani said...

wah ice-cream sudah sampai... sedapnye....

aNa SuZaNa said...

Aikk.. lom mkn dah sedap.. kekeke

zeta said...

ana dah rasa ke blom eskrem tu?? :p

1na said...

Malu nak tanya ....

Taaapiiii....

Nak tanya jugak lah...

Ana..
Ana...

Telap tu apa?

*peace* hehehehe

aNa SuZaNa said...

ina..
telap tu bekas @pun tupperware eskrem tu.. kekeke

aNa SuZaNa said...

zeta,
lom rasa lg..kuikuikui

nazliahnazeer said...

kak ana, satu telap tu brape ye harga dia?

aNa SuZaNa said...

Nazliah,
satu telap rm25.. minimum kena ambik 10 telap.. freezer tu sewa dia rm200..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...