NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Friday, September 03, 2010

aKu KoNfiuS Ni

Hari ni dah 24 ramadhan dah.. sgt cpt dan pantas masa berlalu.. yg konfiusnya di sini, persatuan yg aku tunggu2 masih blm dtg menemui aku.. suka ada, risau pun ada..

Bln lps pun persatuan tu dtg jap je.. 3 hari je.. bln ni lak takmau dtg langsung.. huhuhu.. ohye, mesti korang pelikkan persatuan apa yg aku maksudkan ni.. kekeke..

Ni persatuan bln sabit merah la.. maksud aku period.. wahahaha.. selamba katak je kan citer mende ni.. takpe, tambah ilmu pengetahuan sket..

Hah hah.. korang jn nak speku apa2 lak ye.. daku pakai IUD tau.. hujung thn ni baru nak jumpa doktor semula utk lihat kedudukan IUD tu still di tempat yg sama atau tak..

Tp standart la kan kalo hormon terganggu.. tp aku br start bln lps dgn bln ni ala2 terganggu sket peyednye... mcm malu2 lak bln kali ni nak mengambang..

Tp ok gak, harap2 aku dpt puasa penuh la thn ni.. Aminnnn..


13 comments:

Hasril.Husni said...

belajar term-term baru mlm ni

Hafidzin said...

salam perkenalan,
saya enjoy sangat baca blog ana - tapi yang paling saya jeles ana tetap slim walau makan banyak he..he..
badan saya susah nak turun tetapi amat senang nak naik - makan sikit aje pun dah boleh naik sekilo...
Selamat Hari Raya buat ana sekeluarga...

aNa SuZaNa said...

Hasril..
hahahha.. takpe, kang ada bini at least tau serba sket psl penyakit org pompuan ni.. kikiki

aNa SuZaNa said...

Hafidzin..
salam kenal dr ana.. ana dgn adik beradik ana ni kuat mkn orgnya.. kekeke...

tp kan, wlpun kurus, still ada lelemak sayuran yg tersembunyi.. kekeke

nadia said...

k'ana, mane pegi lame menyepi?
akak, akak pon pkai iud ye? mama nadia pon pakai gak... tp kang, bile suppost tarikh period, msti dier akan sakit dlm perut... kire mcm lps pkai iud ni, period ni agak tersumbat la...
kcian bile time tgk dier thn sakit.. sampai xleh jln.. akak ok ke? xde efek mcm ni?

aNa SuZaNa said...

nadia..
akak bz sket di hujung2 bln pose ni.. hehe

uish, mak nadia pakai iud gak ekk.. mcm tu sekali ekk effect dia.. akak prnh gak rasa sakit dan senak perut..

cuma sukar nak di pastikan sbb iud atau sbb terlampau byk mkn.. kikiki

SuriYati said...
This comment has been removed by the author.
SuriYati said...

hehe...kalau tersumbat tak pe la ana...bleh puasa penuh...huhu

Ain said...

apakah???????

hehehe......

ok la jugakkan, boleh ana puasa penuh tahun ni....

akak awal bulan lagi dah raya....

aida zain said...

heeeheee..gerun gak yekk dgr 'kwn' x dtg lg..member opis aida pakai iud tu pun bole preggy..tp ANa muda lg, apa salahnye bg alisya adik..hehhee jgn mareee...

aNa SuZaNa said...

suriyati,
best pulak dia ye.. kekeke

aNa SuZaNa said...

Kak Ain,
dpt puasa penuh tu best la kak.. cuma riso gak ni bila kitaran haid tak betul..huhuhu

aNa SuZaNa said...

Kak Aida,
tulah, prnh tau gak yg pakai iud pun leh preggy.. nanti nak check la.. bahaya kan kalo peknen tp ada iud..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...