NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Thursday, September 30, 2010

PeTi AiSKriM DaH SaMpAi

Aku bkn niaga aiskrim tauu.. ni peti utk majlis open house nanti.. awal pulak diorang ni hantar.. katanya sbb jadual diorang penuh tu yg kena hantar awal tu..


Kebetulan time diorang ni hantar hubby aku lak nak kuar gi keje.. So terpaksalah hubby aku ni tunggu dulu sampai settle proses meloading peti aiskrim tu.. lgpun kete dia dah kena blocking.. hehehe..


Sila gostan ye bangggg.. keh keh keh


Okey.. settle sudah proses meloading..


Uikkk.. mana aiskrimnyaa..?? hehe. ptg kang pas asar baru eskrem tu di hantar.. so aku di kehendaki menyejukkan dulu peti ais tu.. dah le kuat makan karen kan peti aiskrim ni..


Terpaksa letak kat luar je.. hehe..

Risau lak aku bila peti aiskrim ni dtg awal2.. aku risau abis je kang.. kami anak beranak dah le mmg hantu aiskrim.. hehehe..

Oh ye.. ada 10 jenis perisa ye tuan2 dan puan2.. aku dpt contact org aiskrim ni kat website mudah.my.. sape2 yg berminat nak buat tempahan boleh la contact En. Helmy di talian 012-3207830



18 comments:

Kak Mah said...

woish dasat open house ana nieh..ada eskem...dapnyer...

zeta said...

satgi bila eskrem dah smpi..mesti tuan rumah mkn dulu kot..kikiki :p

Me said...

nak dtg open house ana.. tapi sgt le jauh diri ku ini.. isk isk isk

Mimie Hamdan said...

wah.. ada eskem... klu smpt mimie dtg yer... insyaAllah...

sLEEping BEauty said...

tuan rumah harus la rasmi dulu bila ice cream tu dtg nanti kan ..
hehehee

kalau la dekat , akan ku dtg rumah mu ... huhuu

aNa SuZaNa said...

Kak Mah..
setakat eskrem je kak.. mana de dasyat.. mcm yg ana ckp, khemah pun seketul je kami tempah.. tp jemputan leh tahan gak.. eehehe

aNa SuZaNa said...

Zeta..
komfem ana yg sauk dulu eskrem tu.. kuikuikui.. tuan rumah le katakannnn...

aNa SuZaNa said...

ME..
alololo.. jauh le pulak ye.. takpe, kalo turun shah alam leh la singgah.. ^__^

aNa SuZaNa said...

Mimie..
takpe, uruskan urusan sdiri dulu.. kalo sempat singgah tau..

aNa SuZaNa said...

SB..
betul tu.. tuan rumah harus rasmikan dulu.. kalo abiskan sekali pun takde sape nak marah kannnn.. kekeke

IdzaLia said...

jauh le lia nak join open house akak.. lia tgk dlm fb tak pun blog jelah.. nanti akak story2 ye..

Rinna said...

Waahh seronok laa kanak2 yg dtg openhouse dpt makan eskem..ekk.. Termasuklaa ibu & Ayah gak.. :)

aNa SuZaNa said...

Lia..
ok..nanti ana story2 k..

aNa SuZaNa said...

Rinna..
mmg tu pun niatnye.. hehehe

diriku wanita said...

Salam tuan rumah. bleh tau brapa kos sewa peti sejuk tu dan kos semua 10 perasa tu ye? mungkin boleh jd panduan untuk kami (n_^)

diriku wanita said...

Salam tuan rumah. bleh tau brapa kos sewa peti sejuk tu dan kos semua 10 perasa tu ye? mungkin boleh jd panduan untuk kami (n_^)

ar. shahirnor said...

salam.. ini kat area mana ea.. cost cm ner sya bermint laa..

mayzaitul ezzah said...

boleh saya tanya.. akak sewa peti ice shaja je ke atau akak sewa sekali dengan ice cream ek.. klu peti ice shaja brp ek?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...