NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Thursday, October 14, 2010

LaGi GaMbaR BeRaYa

Aku minta izin lg empunya tuan gambar ye.. ni gambar2 masa open house umah beliau.. Aku ni kalo bab mkn2 cuba menyelit seboleh yg mungkin.. tp ikut mood laki aku gak.. kalo dia rajin dia bawak le.. hehehe

Tp memandangkan ni umah kwn2 aku, so dia penuhi permintaan.. sampai kwsn umah dia punyalah jemmm teruk.. dah mcm gi umah YB aje.. hampir give up aku tau.. hubby aku pun tensen gak tak dpt parking..

Tp aku ckp kat laki aku izinkan aku telefon beliau dulu sblm kita melangkah pulang.. ecececehhh.. mood sedih la konon masa tu.. taktik je tu.. wahahahha.. sekalinya si ME ni ckp jgn balik dulu.. dia sedaya upaya guna kuasa veto sbg tuan rumah memberi kebenaran pd kitorang parking betul2 tepi khemah..

Wahhh.. dah mcm tetamu VIP lak kami masa tu.. kekeke.. perah santan tul aku kannn.. :-p .. ok, di pendekkan cite, kami dpt parking dan dpt tmpt duduk utk mkn2.. tp anak aku si hafiz wat peel.. ngengada tau budak ni.. geram aku.. tujuan utama masa tu nak terkam kambing golek.. sib baik ME tlg ambikkan.. macehh yee..


Uikk.. baju dan tudung yg sama masa gi umah kak eynda.. ehehhe.. pedulik hape aku kan, umah lain2.. ekekeke.. yg kanan aku tu le si ME tuan rumah..


ME melayan aku dan kengkawan yg lain.. siap ambikkan aku laksa lg.. hehehe.. manja tul aku.. sbbnya hafiz asyik dok beribaa je kat aku, camno nak ambik mknn.. grrrr


Tgk le hafiz tu.. dah mcm dia lak yg paling kecik.. sib baik alisya mengalah..


Geng2 blogger sume ni.. yg mak2 je le ye.. yg laki masing2 tak kose agaknye depa nak berblogging.. kuikuikui..


Bergambar sblm balik.. keriangan dpt wet raya.. muehehe.

Time ni aku bawak kamera tp tak sempat nak snap pun sbb anak2 aku hilangkan mood aku.. hehehe.. sib baik ada ME.. thanks yee ME..




12 comments:

Hasril.Husni said...

kim salam kat azizah

Chik Na said...

chik na ingat chik na je yg masih buat N3 pasal raya ;-)

shakirah samsudin said...

eh dapat duit raya, kak ana ke yang dapat? jeles la gini. hehe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ehehe..biasala ibu2 la blogger tegar..bapak2 tgk ajeler..wekkke

shabiela said...

wah, bestnya....... jumpa sume kwn2 blogger... bila la ku nk smpai.. ehheheh...

zailamohamad said...

bapak2 semua sporting kan..

aNa SuZaNa said...

Hasril..
haipppppp...

aNa SuZaNa said...

Chik Na..
ana ambik gmbr dr blog beliau sbg kenangan kat blog ana.. hehhee

aNa SuZaNa said...

Shakirah..
anak2 le yg dapat.. kekekke

aNa SuZaNa said...

Rose..
laki2 kami tak kose nak buat blog pun agaknye.. kekeke

aNa SuZaNa said...

Sha..
mu jauh sgt.. bila lah nak mai umah ni

aNa SuZaNa said...

Zailamohamad..
laki2 kami sume sporting.. ececehhh, mandai2 je aku klasifikasikan laki org lak.. kekke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...