NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Saturday, October 16, 2010

KeMaS RuaNg TaMu LaGi

Dah tak tau nak ubah lagu mana lg dah.. pusing2 tang tu la jugakkannn.. kekeke.. sempena mertua nak dtg ni, aku ubah balik kedudukan sofa mcm yg asal.. mcm mula2 dulu masa baru pindah..


Ni kedudukan sofa sebelum ni.. ni gmbr lama dr entry lepas2..


Skrg punya kedudukan.. sama mcm dulu2..

Kang dah bosan aku ubah la lg.. kekeke.. kot2 la pasni nak doublekan sofa tu pulak kann.. ahahaha.. peningg peninggg..



12 comments:

mamawana said...

Salam

Cantik, luas dan kena bersihkan selalu. Hari2 mop n vacuumm aiyooo...exhausted. Kalu ada maid alias neng no hal kan. Kalu sendiri wat nak touch up wajah, nak make up, nak lulur body pun tak sempat, mana nak wat kopi hubby, mana nak kejar pampers baby aiyoo...busy always. huhuhu.

K-Addicts said...

hi there,

i tgh pening nak buat decision pasal kabinet dapur umah baru i nanti.i came across ur beautiful kitchen featured in DAPUR.got so many question i wanna ask u. so, can we have a private conversation somewhere..ym maybe?

thanks.

.:nhalilah:. said...

alololo.. kakak, rajin tolong mama vacum.. anak2 aunty dua2 hero.. tolong menyepah jek la yg boleh..

eynda said...

Aiiinnnn...meh datang tolong vacuum lantai rumah Hannah meh ahahaha....rajin betul anak dara tu ye :-D

eynda said...

Lupa nak citer...hannah nampak vacuum otomatik tutup lubang telinga dgn dua2 tangan....cemana nak suruh hannah tolong vacuum lantai kan :-p

aNa SuZaNa said...

mamawana..
jd surirumah mmg gitulah, lg2 takde bibik.. sume nak di buat dgn cpt dan tangkas.. kekeke..

aNa SuZaNa said...

k addict..
ym ekk.., ana jarangggg sgt on ym.. emmm, ana lapang tgh2 mlm.. siang mmg bz sket.. lyn tenet pun sbb curi2 masa.. email ana pun boleh utk permulaan..

aNa SuZaNa said...

nhalilah,
bebudak ni pun rajinnn sepahkan brg2.. hehhehe

aNa SuZaNa said...

kak eynda..
anak2 ana sukaaa bunyi vakum terutama alisya.. dia rajinnn tutup suis vakum.. kekeke

Rizziela said...

rumah dah cantik...buat macam mana pun tetap cantikka ....janji kemas

aNa SuZaNa said...

Ziela..
mekasihh.. selalu serabut gak dgn menan budak2 ni

Fizah said...

kalu sudi jomle join

http://susunatursioca.blogspot.com/2013/04/sticky-post-giveaway-istimewa-mei-jom.html

=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...