NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Wednesday, October 20, 2010

LaNdSkaP

Make over landskap baru separuh jalan nak siap.. sblm ni aku tak nmpk gambaran apa yg hubby aku nak buat sbnrnya.. tp skrg dah nmpk dah.. hihihi..

Cantek jugak bila dah nak siap.. tak sangka hubby aku idea mcm ni.. dr mana ntah dia dpt idea.. hehehe.. cantekkk...


Di sebalik tiang pergola


Ni hasilnya.. baru separuh jalan ni.. pekerja tu pulak sedang pasang batu2 refleksiologi.. so sblh kayu sblh batu..


Baru sket dia pasang.. tunggu dah siap sepenuhnya baru lg cantekk..

Pada yg bertanya mengenai kos buat pergola, pagar dan lain2 nanti ana jawabkan ye.. ambik masa gak ni.. harap boleh tunggu ye..



3 comments:

zailamohamad said...

cantik!!
a'a, Zaila pon berminat nak tahu sebab ingat nak pasang pergola juga kat luar rumah ni, bolehlah survey2 dulu

mamalisa said...

phewwiitt..creative betul korang ni yer siap ada batu senaman la pulak ..cantik :=)

aNa SuZaNa said...

zaila & mamalisa..
mekasihh.. ^__^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...