NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Thursday, October 28, 2010

NyaNyi LaGu BaRNeY

Memula elokkk je nyanyi2 kesukaan.. last2 ada gak adegan menanges.. adeh la korang ni..

**kualiti gmbr tak memuaskan sbb tak setting.. terus record aje sbb tetiba je diorang nyanyi2 kannn..


10 comments:

Eny Yusnizar said...

ada adegan langgar kamera lagi nih hheehehehehhehe

aNa SuZaNa said...

Eny..
itu le.. camerawoman pun di langgarnya... kekeke

zimironamia said...

bila aiman nk pdai nyanyi nih...xsbr ibu hukhukhuk

a l y a a a h m a d said...

wah...dh tukar gambar..comel...gmbr kt avillion erk?

.:nhalilah:. said...

alololo... cumel pandai nyanyi.. my son hanya pandai mumbling jek.. satu haram tak paham.. ekekke.

Ana Suzana said...

Zimi..
tak lama lg pandai la tu.. kang mcm2 versi lagu boleh dgr.. kekkeke

Ana Suzana said...

alya..
ha ah.. nak gak tgk pemandangan baru kannn.. nak tukar template masih tak berani lg.. ekekek

Ana Suzana said...

nhalilah,
alaa, bebudak ni pun nyanyi ikut suka diorg aje.. kekkee

a l y a a a h m a d said...

hihihi....
cumel jer diaorg 3 org 2...bile mcm nie tgk rasa sonok jer...cuba yang part gadh..lg byk syiook oooooo

a l y a a a h m a d said...

hihihi....
cumel jer diaorg 3 org 2...bile mcm nie tgk rasa sonok jer...cuba yang part gadh..lg byk syiook oooooo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...