NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Thursday, October 28, 2010

HaFiZ LaGi

Ni kisah baruuu je td.. skrg ni kami tgh layan citer MR. BeaN kat channel 615.. aku pun layan le sekali sambil mkn mee sup.. kekeke.. layan Mr. Bean dah tentulah gelak2 kannn.. takkan nak nanges2 lak..

Tup2 hafiz tegur aku " mak jgn la bising sgt.. dede kan nak tgk tv ni.."

Ewahhh.. aku lak yg kena marah.. ekekkeke.. lebey2 lak ini budak..


Korang mesti ingat scene ni kann..

Alaaa.. ni kan scene di mana pompuan bergaun merah tu terangkat kainnya .. tp scene ni dah di potong la kan.. tak elok utk bebudak tgk.. ahahaha..


Tetiba si hafiz tanya aku sbb dia tak phm..

" apekah yg telah terjadi ni mak..??? "

" ntah le.. mak pun tak tau.. " aku jawab

" dede sendiri pun tak tahu apekah yg sedang terjadi.."

wah wahhh ayatttt... ekekekeke.. kadang2 aku sendiri kagum bila dia susun ayat mcm tu walaupun sifu dia adalah katun.. hahaha

Khusyuk tgk Mr. Bean.. tak lama pastu melalak sbb dia nak channel 613 balik.. ahahaha..

11 comments:

ibuayu said...

faiz pun peminat 613..handy mandylah ..pocoyo lah entah apa2....

zimironamia said...

sama lah ngan aiman...br setahun dah pandai ada channel sdiri hihiih

azeila eila said...

lawakla hafiz ni...dia mewarisi klawakkan maknye wpun sifunye channel katun...ahaha

aunizafraa zafraan said...

kak ana. teringin nak dengar hafiz cakap skema . ape kate akak rakam video plak laen kali. hahahha. permintaan bagai

jeb said...

hebatnya bercakap...cerah masa depan nih..huhu

a l y a a a h m a d said...

ayat hafiz leh dapat A tu score tuk paper bahasa melayu pemahaman

Ana Suzana said...

Ibu ayu,
hafiz minat gile dgn pororo dgn pocoyo skrg ni..

Ana Suzana said...

Zimi,
mak aihh, lg teror tekan remote... alisya pun tak reti lg..kikiki

Ana Suzana said...

azeila..
ahahaha.. hafiz pak lawak.. kekeke.. tp bila masa lak ana jd pelawak.. kekekke

Ana Suzana said...

auni..
akak pun teringin gak nak record video dia ckp mcm tu.. tp tulah, mende ni kan spontan.. takpe, ada peluang kang akak record ye.. hehehe

Ana Suzana said...

Jeb dan alyaa..
ahahaha.. mudah2an.. aminnnnn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...