NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Saturday, October 23, 2010

aKtiViTi MaLaM HaRi

Memandangkan hari sabtu hari cuti, maka kami anak beranak penuhkan aktiviti masing2 kecuali hafiz sbb dia tido awal mlm td..

Aku dgn alisya lepak2 kat laman, sementara tu hubby aku dgn ain sibuk cuci kete.. Ain terlebih rajin pulak nak tlg abah dia cuci kete.. padahal dia nak main sabun je tu sbnrnya... mcm le aku tatau.. ahahaha..


Pemandangan di malam hari.. sejukkk mata memandang..


Ubahsuai bahagian sini dah siap pun.. sukaaaaa...



Hubby tgh cuci mpv.. sbb tghari kang nak memulakan perjalanan.. ada jemputan kenduri kat shah alam..


Ain menunggu arahan dr abah dia.. tak sabar2 nak main buih sabun.. yg alisya jakun lak tgk lampu.. muehehehe


Siap duduk atas lantai lg tu.. sib baik bersih..


Alisya cuba nak dptkan lampu jugak.. nak panjat tak reti.. lgpun ketot lg.. ahahaha..


Putus asa tak dpt lampu.. kekeke


Sib baik ada kakak pujuk.. alololoooo.. manja tul dgn kakak yeee..


Peluk lg..

Tp pas aku snap gambar ni, bebudak berdua ni jatuh tergolek ke belakang.. kah kah kah.. sbbnya ain tak mampu tahan bebanan berat badan alisya.. masing2 bergulingan jatuh.. kikiki


Standby utk main sabun..


Tu diaaa, lap jgn tak lap.. alalala, padahal lapnye ntah apa2 ntah.. lap sini sket, lap situ sket.. kejap ke depan kejap ke belakang.. camne nak bersih tu nak oittt..


Sempat posing lg tuh.. hehehe



Boleh bukak car wash ni.. ahahaha..

Aku sket pun tak tlg cuci, bz layan tenet, layan alisya, layan cite rush hour kat tv3.. pastu tidokan anak2.. pas tidokan anak2, kemas rumah sket2.. packing pakaian.. ok, tataaa..



6 comments:

a l y a a a h m a d said...

geram dengan gmbr alisya yg sibuk tgk lampu 2...pipi dia....tombam

hunny d bunny said...

rajinnnn

aNa SuZaNa said...

Alyaa
Pipi dia akak selalu geget.. Rasa nak geget sampai tercabut je.. Kikiki

aNa SuZaNa said...

Hunny,
Diorg je rajin.. Ana malass.. Hehe

FaRah Baharom said...

Salam..Hi Ana,
Nie fisrt time nak komen
Cantik bangatt ur house nie..:)
boleh buat inspiration nie.
nway salam perkenalan

eyndayusoff said...

Nak tiru landscape ana lalalalala...ahahaha....cun sangat!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...