NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Tuesday, October 05, 2010

TeTaMu YaNg HaDiR PaRt 1

Alhamdulillah.. tetamu yg hadir sgt ramai.. tak menang tgn kami di buatnya.. maklumlah, nak melayan sama rata.. ada jugak yg tak sempat aku snap gambar diorang.. mungkin terlupa ataupun kesemputan sudahhh.. hahaha

Meh layan gambar2 tetamu.. aku letak sebahagian dulu.. jap gi aku upload lg muka2 yg dtg.. pada yg wajah2nye tiada ampun dan maaf di pinta, tp aku ingat kamu semua.. maaf andai layanan kurang memuaskan...


Sblm tetamu dtg, kami mkn dulu siap2..

Nanti tak le kelam kabut sbb asyik layan tetamu je kan.. biasanya gitu le kalo bz layan org, sampaikan mkn pun tak lalu.. soooo, sblm tetamu sampai, kita isi perut siap2..

Tu pun aku tak berapa lalu nak mkn dah.. tak sabar menyambut tetamu yg dtg.. hp dah standby je kat tgn.. hehehe.. excited sungguh aku.. maklumlah, pestaim buat open house raya..


Aikk.. ni apa kes ni malu2 kucing ni... kah kah kahhh


Ni jururawat yg byk membantu aku.. dah dpt upah kannn.. hehehe


Mkn jgn tak mkn.. tu ain yg baruu je bgn tido.. aku suruh dia mkn gak..


Walaupun masih lalok tp nasi tetap abis..


Belum mandi lg time ni.. masih berbaju tido.. kekeke


Tetamu dah mula nak ramai.. sedara mara, jiran2 dan kwn2 hubby dah mula memenuhi ruang..


Ni kawan2 hubby merangkap staff dia..


Ni jiran kami.. warga Villa Suria..


Ni abg ipar hubby( biras aku ) dan anak2 buah sblh hubby..


Ni abg2 aku.. yg buat peace tu blogger KUCING Si PaPa MeOw (ahli keluarga aku gak dia ni)


Posing lg.. hahaha

Dlm kol 12.30 tghari gitu kak Eynda datang.. dia ni jiran sblh ni.. dok kat Cahaya SPK.. mekasih kak Eynda sbb sudi datang.. ngeee..

Kak eynda bz cedok eskrem utk anak2..


Adam & Hannah anak kak Eynda.. mkn eskrem je yee.. mak nye mkn apa lak tu..??




Hannah yg comel..


Ooooo... maknye mkn nasi.. anaknye mkn eskrem je ye.. kkekeke.. ni gambar candid nih.. jgn marah kakkk... hahaha


Pastu Diana pun dtg.. dia ni blogger jugak.. kenal dr Forum Cari lg..


Arissa.. anak diana.. mkn biskut je ke.. hehehe


Ni lak pembaca blog aku.. kenalan kak eynda rupanya beliau ni.. hehehe..

Kak Suhaila.. mekasih ye dtg.. bertemu muka jugak akhirnya.. apa pendapat akak tentang ana..?? kecoh kannn orgnye.. kekeke..


Diana lg.. lawo tudung.. beli kat ner diana oittt.. perasan tak sape kat blkg diana tu..?? hehehe


Gambar candid lg.. Diana, Kak eynda & Kak Suhaila


Jeng jeng jenggg... bertemu muka jugak dgn jiran belakang rumah.. hehe

Kami berkongsi dinding dapur.. bertukar juadah time bulan pose, tp baru la ni bersua muka.. bz betul akak selebriti kita ni.. sume kenal kan sape beliau.. hehehe..


Ambik kesempatan bergambar dgn kak Azizah.. muka tak malu sbb aku kan tuan rumah.. hahahaha..


Kak eynda dah bisik2 nak bergambar jugak.. so apa lg, laki aku jadi mangsa utk snap gmbr kitorang la.. awat tido Diana oittt..!!

Terserlah kependekkan aku.. awatla aku pakai selipar time ni.. kalo pakai kasut tumit tinggi kan bestt.. huhuhu


Ambik lg sekali sbb tadi diana tido... hahaha.. kak eynda.. tingginye akakkk


Budak2 pink ni mcm berjanji lak pakai baju kaler sama.. diorg bertiga ni berkurung kat bilik ain je main menan..

Pastu mak2 yg lupa diri pun baru teringat anak masing2.. kekekeke.. sblm balik bergambaran le dulu kannn..


Alololooooo... cumel2nyeeee..


Sesi menangkap anak masing2 ajak balik.. hahaha..


Nape tu arissa.. sedih ye nak balik.. hehehe

Ok.. kang sambung lagi... fengsannn lagi...



17 comments:

hunny d bunny said...

rugi x pergi. hunny dah ada kat ctu time tu sebab kebetulan g umah kawan lama masa itm dulu kat persiaran pulau angsa.tapi sebab x buat reservation kannnn. next time buat lagik ek

musha said...

Haa..kan dah menyesal,hani..ari tu kak sha dah suruh singgah tapi hani kata malu coz tak call ana dulu. Tak pe hani nanti kita pegi sesama tahun depan ye..boleh kan ana???

IdzaLia said...

meriahnya kak ana...

sLEEping BEauty said...

bestnyer .. meriah2!

azi said...

sukernya akak baca blog ana nih...meriah ajer....bila la leh jumper yerk....

ibuayu said...

wah seronoknya kalau dapat joint sama....bab makanan tu memang melaparkan perut yg melihat

aNa SuZaNa said...

Kak hunny,
laaa.. awatnye nak buat reservation.. dtg jelah kak.. huhuhu..

aNa SuZaNa said...

Kak sha dgn kak hani geng ke.. kekeke.. alaaa, dtg jelah.. ana dah jemput dtg je.. takyah reserve2 bagai.. ish ish ish..

aNa SuZaNa said...

Lia..
mmg meriah sgt2.. dah mcm house warming je.. =)

aNa SuZaNa said...

SB..
meriah dan mmg best.. tak menang tgn di buatnya..

aNa SuZaNa said...

Azi..
senang2 dtg le umah akak.. baru leh jumpa.. hehehe

aNa SuZaNa said...

ibu ayu..
kali ni mknn byk dr house warming.. tambahan pulak dessert bermacam2 jenis..hehehe

eynda said...

akak tak dapat view semua gambar sebab broadband macam apa je kat rumah ni...tapi akak sempat tengok gambar candid akak kat tempat nasi tu huwaaaa....masamnyer muka...lengkali suruh akak posing skit tau hahaha....isskk...malu je ana letak gambar tu...gambar lain cemana la agaknyer...takleh nak view ni :-p

eynda said...

akak tak dapat view semua gambar sebab broadband macam apa je kat rumah ni...tapi akak sempat tengok gambar candid akak kat tempat nasi tu huwaaaa....masamnyer muka...lengkali suruh akak posing skit tau hahaha....isskk...malu je ana letak gambar tu...gambar lain cemana la agaknyer...takleh nak view ni :-p

aNa SuZaNa said...

alahai kak eynda..
nak ana kuarkan balik tak gmbr tu.. ana minta maaf ye kalo akak tak suka.. :-p

nokia said...

ana...nak resepi macaroni gratin....

eynda said...

ana...takpe...biar je..asyik nak posing menten cun je kan hahaha...dah dapat tengok semua gambar...akak mintak izin save kat pc akak ye..tq..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...