NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Friday, October 29, 2010

HaFiZ DaN PoRoRo

Si hafiz ni minat betul dgn kartun Pororo.. sampaikan dia dah hafal pukul brp cite ni start..

Tp td dia terlampau penat sampai tak boleh nak bukak mata dah.. hahaha.. last2 tertido gak.. tak psl2 cite tu dah terlepas..


Ni budaknya.. tido di celah meja..


Malas aku nak alih dia ke sofa.. dia ni kalo tetiba terjaga, melalak tak hengat..

So adalah lebih baik aku biaq pi aje dia tido kat situ.. tak kose nak dgr dia melalak sampai bingit telinga.. hehe


Lokasi tido yg sama mcm sblm2 ni..


Yg budak berdua ni khusyuk tul tgk katun.. sambil mkn sotong kering.. ye ke sotong kering namanya.. ntah.. aku main sebut je.. kekeke..


Alisya tu baru je bgn dr tido ptg.. 2 jam gak le dia tido.. tu yg boleh apdet blog tu.. ehehe..



5 comments:

Hafidzin said...

Anak lelaki kakfizin pun suka sungguh ngan Pororo nie. Tapi kadang2 Umi dia pun join sekaki jugak!!

Noreen said...

riza & ibunyer pn suka kartun pororo hihihi....

Noreen said...

riza & ibunyer pn suka kartun pororo hihihi....

sLEEping BEauty said...

hafiz dan kartunnya ..heee

Ana Suzana said...

Kak fidzin,
ana pun suka gak pororo.. kelakar tgk yg tukang jampi tu.. sape ntah namanya..kekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...