NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Monday, October 18, 2010

LakSa UnTuK MeRtuA

Ni laksa basah..

Tadi tghari gigih aku gi mini market kat Alam Budiman.. sbb barang dapur kehabisan daaa.. ada mertua ni kenalah masak yg best2 sket walaupun aku masak takdelah best mana pun kannn..

Segan gak sbb mak mertua aku terrer masakk.. huhuhu.. tp aku masak gak dgn cara aku.. sedap tak sedap blkg cite kannn.. hehehe

Utk mkn tghari td aku masak ikan bawal goreng bersambal, sayur campur, ayam goreng berempah.. dan jap gi aku nak masak laksa penang.. sbb mertua aku suka mkn laksa.. hehe..

Sementara mak mertua ada kat umah ni mungkin aku kurang ngadap laptop.. lani aku apdet blog pun sbb mertua aku tgh tido ptg.. curik2 masa jap.. hihihi..

Oklah, nak pi rebus ikan dulu...tataaaa..

** terserempak dgn kak Hanim pembaca blog aku lak td masa kat mini market.. hehehe



12 comments:

LiAnA said...

dah siap antar sini semangkok yer kekeke

aNa SuZaNa said...

Kak Liana..
aikk.. dah boleh komen.. kekek.. akak nak mangkuk je ker.. boleh ajee.. hehhee

Prettylady-ATuL said...

adehhh... terliur...

-iLLa- said...

laksa peberet ku..

nadia said...

kak ana! pos utk nadia 1! =)

iera me casa........ said...

laksa kedah mai semangkuk hakak ku.. hehehe

hanim.. said...

hehe..mmg menantu kesayangan nih..siap masak makanan feberet lagik..hehhee..

psstt!!..ana.. blog akak yg dah btahun x updet tuh tiba2 leh naik pulak rating visitornya arini..keke....tq2 ana sudi selit link kt sini.. ;)

aNa SuZaNa said...

Atul..
sila lap air liur.. kikiki

aNa SuZaNa said...

iLLa..
daku juaa..

aNa SuZaNa said...

nadia,
takmau posss.. nanti tumpahhh

aNa SuZaNa said...

iera..
nah ambik 5 mangkuk.. kikiki

aNa SuZaNa said...

kak hanim..
sama2 kak.. ^__^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...