NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Sunday, October 10, 2010

TaK SaBaR NaK PeRGi BeRCuTi..

28 Nov 2010 nanti ulangtahun perkahwinan kami yg ke 6 tahun

InsyaAllah kalau panjang umur kami nak pergi bercuti, nak sambut besday hafiz sekali la kiranya.. birthday hafiz 27 Nov, tarikh yg senang di ingat sbb selang sehari je dgn tarikh anniversary kami.. ^_^

Aku tak mintak pi holiday jauh2 pun.. dpt gi Penang pun takpe.. harap2 hubby aku tak bz le bln Nov nanti.. maklum le.. keje dia tak tentu masa.. kdg2 bz kadang2 free sgt2..


Teringin nak gi sini.. lom prnh sampai situ lg.. Hard Rock Hotel Penang


Cantekkannn..

Ramai yg kata best.. yg ada anak2 tentu lg best sbb ada mcm2 aktiviti yg budak2 leh buat kat sana selain swimming..


Niat di hati nak duduk kat bilik type Lagoon yg balkoninya terus jumpa pool.. boleh terjun dr dalam bilik tau.. maksud aku terjun dlm pool la, takkan terjun bangunan lak kan.. tu bunuh diri namanya.. hehe

Tp kalo ada budak2 bwh 12 thn jgn mimpi la nak dok bilik tu.. di larang wooo demi keselamatan... alaaaa, tak merasa le.. huhuhu..

** lmbtnye lg bln 11 yanggg.. uwaaa...
*** kredit pd pemilik gambar.. aku google je td.. kikiki



17 comments:

Rizziela said...

bestnya dapat g holiday...

dianaibrahimali said...

sila book siap2... sbb this hotel always full....

win@momyShaneQeisha said...

bestnya if pergi holiday kat situ,cantik sungguh view..

aNa SuZaNa said...

Rizziela..
lom tau lg jadi ke tak.. tapi nak gak gi bercuti.. nak release sket minda ni.. bg anak2 terhibur sama..

aNa SuZaNa said...

Diana..
itulah, sllu full je kalo cuti sekolah

aNa SuZaNa said...

Mummyshane..
ramai yg review best tempat tu.. puas hati katanya

a l y a a a h m a d said...

kak ana....
choice kita sama la...
alyaa igt nk g holiday kt sana jugak bile blk kmpg nnt tp xtau bile sbb lum ada pape hal yg perlu kami blk sana. alyaa pun nk duk bilik yg trus swimming pool tp mcm xmampu jer. mahal la. hahahah.duk bilik biasa je la.klu kak ana g dulu share cite seperti biasa erk...hihihihi

zakreiz7678 said...

ana, why not pegi PD je..Legend Water Homes..not bad..saya pegi ngan hubby awal tahun 2010..dlm bilik dia ada pool..lagi besar bilik lagi besar saiz pool dia..budak2 bleh mandi kat pool tu..kita pun x segan nk mandi..b'kubang x kira masa..tp saya cadangkan jgn laa mandi kat pantai PD tu..KOTOR..kih kih kih..apepun, slmt b'cuti..dan slmt b'anniversari..

aNa SuZaNa said...

alya..
akak pun teringin nak dok bilik tu.. tp yg ada anak2 kecik tak di benarkan lorr..

kalau akak gi akak cite kat sini nanti

aNa SuZaNa said...

zakreiz..
ni yg kat mana ekk..?? kat dpn glory tu ke.. kalo yg dpn glory tu prnh duduk la.. tp yg kami duduk tu takde pool sendiri.. lain kot.. kang ana google.. thanks ye..

a l y a a a h m a d said...

so kene la duduk bilik yg nmpk pool dr jauh jer...

zakreiz7678 said...

ana,

yg ana duduk dulu tu namanye Legend Water Chalet kot..yg tu mmg xde pool..nie yg baru..sebelah water chalet tu..nama dia Legend International Water Homes..klau ana sudi jengah le kat fesbuk eiz..ade eiz letak gambar2 kat situ..tp pool yg eiz duk tu sesuai utk dua org je..klau ramai2 amik le besar skit..

aNa SuZaNa said...

alya..
takpe... leh bwk mandi kat pool luar.. hehhe

aNa SuZaNa said...

eiz..
ana dah jengah blog.. tq ya for sharing.. ^__^

zakreiz7678 said...

ana,

ok..no hal..sharing is caring..hee hee hee..buat masa nie blog eiz kucar kacir mcm mambang tanah..maklumlaa amatur lagik nk b'blogging nih..ekekeke..tp eiz suka sgt jengah blog ana..mcm baca majalah..menarik sgt2..ehehehe..

zakreiz7678 said...

ana, gambar2 tu ada di facebook tau..kat blog nie masih ala2 kadar je..x byk entry...x pro lagik..malu malu..apepun thanx sbb sudi jengah blog eiz..

aNa SuZaNa said...

Zakreiz..
mekasih le rajin jengah blog ana.. ana teruja la hotel yg eiz kata tu.. cantek gileee.. ni yg nak bodek hubby gi sana time weekend2 akan dtg ni kang.. hehehe.. thanks ye bgtau.. tak tau pun selama ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...