NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Thursday, October 21, 2010

PrE HoLiDaY

InsyaAllah kalau takde aral melintang membujur patah, kami nak pre holiday dulu.. alaa, sekejapan aje... 2 hari 1 mlm je.. bawak mak mertua sekali.. ^_^

Ke mana..???

Ke sini...

Pinjam ye tuan empunya gmbr.. hihihi


gmbr pinjam gak..

Saje nak kasi happy anak2 dan mak pada anak2.. dan jugak mak mertua..

25 comments:

Me said...

kat mana tue?

Me said...

kat mana tue?

zureen @ mama said...

Nampak indah pemandangannya..Selamat bercuti Ana..

suhailas said...

de lagend kaaa....

-iLLa- said...

neh mcm kt sepang gold coast resort tuhh..bestttttttttttttttt wooooooo lt sini..

kalo yer laa kt sini..

makdara TERdiva said...

ni avallion ke??? hhuhu..jeles2.. :)

nadia said...

kak ana, ni kat pd kan?

RaJa NuRuL FaTiN said...

bestnya kak ana nak g bercuti....hepi holiday!!!!l ps ni klau saya nak jln2 kat malysia bleh la saya jdkan kak ana sbg rujukan...skarng ni azam sy nak hbskan tmpat kat australia sblum hbs thun depan...jemput la dtng tasmania...sy bleh jd pemandu pelancong...free je

Iza Bakar said...

BESTNYE....kat mana ni? akak pun tengah survey2 jugak mana nak pegi ni....sempena 5th year wedding anniversary December ni.

irmafittaputri said...

legend water chalet ke..tu project kite tu...try la amik legend water homes..ade private pool gerenti satu famili senyum ke telinga

health-beauty-slimming said...

bestnye gi jalan2,sekali sekala, bleh hilangkan kebosanan.

zailamohamad said...

enjoy your holiday;)

deqlis said...

happy holiday!

wah mcm kat sepang gold coast resort..

blk nnti jgn luper wat review yer..

http://ellismelia.blogspot.com

aNa SuZaNa said...

ME..
PD aje.. hehe

aNa SuZaNa said...

Zureen..
mekasih yeee.. ^_^

aNa SuZaNa said...

Suhailas..
nope.. hehhe

aNa SuZaNa said...

iLLa..
bukannn.. salah tekaan anda.. kekek

aNa SuZaNa said...

Mak Dara..
ya betulllll.. hehhe

aNa SuZaNa said...

Nadia..
yeee nadia... OOoo hanimun kat situ ehh dulu..??

aNa SuZaNa said...

Raja Nurul Fatin..
mekasih dikk.. dtg tasmania..??? perghhh, bile la agaknya tu kann.. huhuhu

aNa SuZaNa said...

Kak iza..
kat avillion PD je.. sbb otw nak hantar mak mertua balik johor, tu yg saje2 transit kat PD dulu 1 mlm

aNa SuZaNa said...

irma,
legend water chalet dah try.. water homes belum.. satu hari nanti kot.. waaa.. u punya projek ehh.. kagum tul yg ada pool tu..

aNa SuZaNa said...

HBS..
yess.. tul tu.. dan hilangkan stress.. ngeee

aNa SuZaNa said...

zaila..
bestnye kannnn...

aNa SuZaNa said...

deqlis..
bkn sepang tp avillion.. hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...