NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Monday, December 06, 2010

ViSiToRs Ke 131415

Ni email2 yg aku terima ptg td.. lewat ptg2 sket br aku dpt check sbb aku kuar gi mkn2 dgn hubby dan anak2 aku.. Terkujat jap sbb ingatkan sorang je yg menang.. tup2 7 org yg menang.. Aikkkk...!!

Agaknya hits counter tu saje stuck kat nombor bertuah tu kot.. mcm tau2 je aku nak cari pemenang kat nombor tu.. elokkk je dia stuck kat nombor tu lama2.. hahhaa..

Agaknya dia mengong kot sbb ramai yg asyik dok tekan F5 byk kali semata2 nak refresh nombor.. hahaha..


Ni buktinya : email2 yg aku terima..


Ni pengemail yg terpantas.. Fatin Hanani..


Pengemail kedua terpantas : Mama Balqis


Pengemail ketiga : Aira aifa (link blog yg mana satu ekk)


Pengemail keempat : Shima


Pengemail ke lima : Ardini Humaira


Pengemail ke 6 : Iza


Pengemail ke tujuh : Kak Mas


So aku terpaksa lg sekali wat keputusan biar pun hati ni berat hati sungguh nak umumkan.. yele, yg email2 ni sume yg bersungguh2 dok dpn pc/laptop dan bekerja keras menekan button F5 byk kali utk dptkan nombor yg aku cari tu.. huhuhu..

Tp kalo aku bg sume hadiah yg sama tu camne lak ekk.. takkan nak gunting tudung tu sorang sikitkan.. camne korang nak pakai tudung tu kalo dah jd kain perca.. hehehe..

So aku umumkan, dgn ini aku memilih org pertama yg terpantas email aku adalah pemenangnya.. Pemenangnya adalah FATIN HANANI.. Fatin, sila email akak lg sekali ye, email nama, alamat dan no tel utk akak pos hadiah..

Yang lg 6 org tu pun sila email nama, alamat dan no tel.. ana gantikan dgn hadiah lain boleh..?? sbb korang bersungguh2 tunggu nombor tu muncul kan.. utk Dini dgn Iza, walaupun akak kata penyertaan terbatal, tp akak bg le jugak ole2 sbb korang capture gak nombor tu kan.. hehe..

Harap adil ye.. dan harap sume berpuas hati dgn keputusan yg aku buat ni..


19 comments:

Farah Ikin said...

baik hati betuk lah kak ana ni..semua dapat hadiah..fair and square..
lain kali wat contest lagi ye!!!

Ya ALya said...

lya setuju je dgn cara akak.....walaupun bukan rezeki untuk menang kan....

dorang semua memang ada bukti capture no tu....nasib bukan 131415 orang yg dapat capture no tu...kalau idak pengsan la akak....kikiki....

pas ni kalau akak nak capture no kena buat syarat siapa hantar email tepantas sahaja yg akan di terima menerima hadiah.....

Joy said...

terlepas..xpe lain kali cuba lagi ;)

SyUhAdA said...

besnye..
sume org dpt..
baiknye akak..

wat la lg..
nnti syu nak join...
hihi~

Sweety said...

hehe ok akak fatin email kan :D
makasih :D

Sweety said...

dah email :D

Ana Suzana said...

Alya,
akak tak sangka nombor tu leh di capture ramai org.. tu psl tak kose nak tulis sape email terpantas.. ahahaha

Ana Suzana said...

Farah,
tunggu thn dpn la kot pulak.. kang org kata ape lak kan buat contest byk kali.. masa dekat2 lak tu.. ekekke

Ana Suzana said...

Joy..
xpe, lenkali cuba lg.. byk lg blog buat GA ni.. hehhe

Ana Suzana said...

Syuhada..
InsyaAllah thn dpn lak kot.. ngeee

Ana Suzana said...

fatin..
nanti akak check okey.. hehe.. tahniah

ardinihumaira said...

wah...
akak nak kasi hadiah juga ke...
rezeki jangan ditolak... hehe..
thanks kak :')

Mama Balqis said...

kak, mekasih yer....

makcikrehan said...

widgeo.net ni actually tak accurate data dia ana. kadang-kadang data yg dah byk tiba-tiba jadi sikit. kat situ dia tulis 9 org tgh online, actual is lesser or more than that. cuba guna hit counter yg lain yang lebih accurate.

*sekadar pengalaman peribadi*

Ana Suzana said...

mkcik rehan,
betullah tu apa yg MR ckp sbb ana tgk sgt compare dgn statistik kat nuffnng

aanie said...

tahniah pd pemenang...sy terlupa nak skodeng smlm..huhu..

mas said...

no problem ana.. mmg buka rezeki yg lain2 tu nk menang kan. hehehe.. nanti akak emel details kay..

Syima Emi said...

terima kasih kak ana sudi gak bagi hadiah kat semua org yg dapat capture no bertuah tu.. saya mmg asyk dok refresh je.. akhirnya dapat capture walaupon bukan terpantas... apapon, terima kasih kak...

tahniah jugak kepada pemenang lain esp fatin hanani yg terpantas. mmg pantas awk.. hehehe

imanmom said...

tahniah buat pemenang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...