NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Friday, December 03, 2010

aNaK2 Ku Di HaRi JuMaaT

Ni semua gambar2 yg di snap sebelum kuar umah.. pas zohor masing2 dah bersiap cantek2 nak bawak ica gi klinik.. tp sebelum gi klinik kami mkn dulu kat KFC Extreme Park Shah Alam.. yihaaaa..








Korang rasa gambar mana yg cantek untuk di jadikan header blog ekk..?? hehehe


17 comments:

Iza Bakar said...

Manisnyerr la kakak tu pakai baju kurung siap bertudung lagi. suka sangat tengok. Ayuuu jer....

Sue*SuriYati said...

no.6 cantik...no.5 pun cute...hehe

Alida Ali said...

comelnya ain pakai tudung....yg no 2 tu pun ctk wpun hafiz nampak mcm marah...

-iLLa- said...

amik ler pic background landskap kt buai tuh or kt kolam tuh...ctk tuh bt header...

Ana Suzana said...

Paling susah ambik gmbr ialah hafiz dgn alisya.. payah betul dak 2 org tu.. huhuhu

Ana Suzana said...

iLLa,
diorang ni agak sukar nak ambik gmbr elok2.. hafiz gayat la naik buai kayu tu.. ish3x

Ana Suzana said...

iza..
mekasihh.. heheh

Ana Suzana said...

Sue & Alida..
ana pun pening. hahha.. bkn senang nak ambik pic diorg sama2..

~aku_najwa~ said...

paling suka kakak ain, comel bertudung, dengan baju kurung bertona-tona kalernya =)

eynda said...

Kalau akak, akak pilih gambar nombor satu...sangat candid...masing2 dgn air muka yg berbeza...paling suka hafiz!! :-)

Ana Suzana said...

Najwa..
mekasihhhh.. ngeee

Ana Suzana said...

kak eynda,
suka hafiz sbb sama nama husband akak ke.. kikiki

Yan said...

No 2 tu nampak cun.. Sal leader dia bg senyuman cun. the rest supportive je..heee..

ibuayu said...

lawa betul ain ni...manis lagi...suka gmbr kedua tapi apis tu renung semacam...

shera haifa said...

comelnye!!!

Mokteh said...

alahai...comelnya budak2 nie. mcm ummi diorang gak:)

Me said...

ana... i suka gambar yg last sekali... gambar mulut hafiz penuh dgnbiskut... cute cute cute.. sesuai jadi header to me la... UNIKKKK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...