NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Saturday, December 04, 2010

HaDiaH DaRi AuStRaLia

Smlm encik posmen dtg umah.. pelik jugak sbb aku rasa buat masa ni takde brg yg aku order online..

Aku siap tanya lg kat posmen tu brg tu sape punya.. posmen tu pun ckp utk awak le sape lg.. biasanya brg2 mmg utk awak je.. ekekke.. ambik sebijikkk..!!


Ni dia bungkusannya.. brg ni dia pos dr kelantan.. kebetulan dia balik bercuti.. dia ni student kat Hobart Tasmania.. wahhhh.. kagum aku.. dulu aku teringin nak belajar obersi..

Tp mak aku tak kasik.. abah aku pun tak kasik gak.. abah ckp pas bljr baik kawen je terus.. sib baik aku tak terus kawen.. ahahaha.. maaf abah sbb engkar jap.. hehehe


Slps di buka bungkusan pos laju.. sib baik hang tak bungkus tebal2 ye dikk.. jenuh tau akak nak bukak kalo bungkus tebal2.. kekeke


Yeayyy.. dpt fridge magnet.. tak dpt gi obersi dpt ni pun jadilah.. yg penting free org kasi.. hehehe..


Dan dapat 3 helai baju dr Australia.. 1 utk apis, 1 utk ica dan 1 lg utk Ain.. Hah..?? utk aku takde ke.. ?? Uwaaaaa... mana aci.. aku saiz XS je.. uwaaaaa...


Oooo.. eksyen hang ye dgn baju baru.. dush dush dushhh..!!


Di sbbkan yg bg baju ni suka dgn Ain, so aku suruh Ain je yg posing dgn baju2 ni.. budak 2 org tu tak boleh harap pun.. nak snap gmbr pun susah, ni kan pulak suruh posing dgn baju2... cehh..!!

Buat Raja Nurul Fatin, mekasih ye dik sbb bg ole2 utk akak.. sukeee sgt2 sbb tiga2 anak akak dpt baju yg sama.. sib baik kamu belikan 3 helai..

Kalau sorang je yg dpt mau pengsan akak nak jawab utk yg lg 2 org tu.. depa ni mana boleh sorang ada sorang takde.. sume mesti ada benda yg sama..

Dah le baru2 ni apis guling2 kat dlm Giant sbb nak mintak belikan tudung mcm kakak dia jugak.. sibuk betul nak tudung hijau..!! adoilahhhh.. hang tu lelaki la nak oitttt... huhuhu


11 comments:

ardinihumaira said...

wah bestnye :D

AiDa AzRyN said...

whoa! @_@

ADEEYA said...

hahaha apis pakai tudung pun boleee ;) lawa la magnet tu hee :D

shera haifa said...

wahh,,:)

Yan said...

Alahhh...bestnya Ana....

ieda said...

wa dpt FM .. cantikkk
akak pun peminat FM .. tgh kumpul jugak nie ..ermm kalau x dpt gi obesi .. dpt fm punn jadilah kann :)

Mus said...

apis jgn beli kan tudung..tapi ana belikan serban.hehheehe...serban hijo..alaaa ketayap hijo mesti kiut utk apis..jgn ica lak nk ketayap nti...

Ana Suzana said...

sile jeles beramai2 ye.. hehe

Me said...

hihihi komen ana kat atas nie tak tahan>>> sila jeles beramai2... mcm tau tau je hahahha

RaJa NuRuL FaTiN said...

sori kak ana, baju utk kak ana x de sbb saya x tahu saiz. lgpun budak2 je cute pakai baju2 cam ni. hehehe

Ana Suzana said...

huhuhuuuuuu.. lap hingus sat..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...