NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Thursday, December 23, 2010

MeKaSiH NuFFNaNg

Alhamdulillah, dlm masa hampir 3 mggu iklan BE running dlm blog aku, sgt2 tak sangka boleh dpt jumlah mcm tu sekali.. aku jarang belek2 earning kat nuffnang ni..

Harap2 iklan kat BE tu berterusan la hendaknye.. sape kata berblogging takde hasil kannn.. sikit2 lama2 jadi la byk walaupun aku punya ni takdelah sebanyak org2 lain.. tp rasa best sgt sbb ni hasil dr kita berblogging hari2..

Aku masih menunggu 2 cheque nuffnang yg lom sampai2 lagi... yelah, katanya proses tu ambik masa sebulan kann.. aku cite la kat laki aku pasal pendapatan yg aku dpt ni.. nak tau apa laki aku kata..

" cantek sgt la tu, boleh la pasni byr akaun streamyx yg ayang dok pakai hari2.."

Dush dush dush.. !!! ngengada ehhh.. ok, bg yg ada blog tu sila lah register nuffnang.. mende ni ambik masa sket bg yg mula2 letak nuffnang kat dlm blog.. kalau traffic blog kita rancak, maka earning pun rancak la jugak..

** mekasih sgt2 pada yg rajin berkunjung kat blog ana ni.. ana pun rajin blogwalking kat blog korang jugak, cuma jarang tggl jejak.. ngeh ngeh ngeh..


7 comments:

Ena said...

Masyukkkk..

Congraz.. :D

Me said...

eden new blogger .. masih takut2 nak register nuffnag nie.. hahhahaha

shima said...

alahai bes nya

cik aied said...

wah..wah...tahniah kak ana! ;)

ardinihumaira said...

tahniah kak!
masyuk tu ^__^

aanie said...

bestnya kak...1 BE boleh dapat dkt Rm100...sangat syok!!

Ummi AmnaAmzar said...

waa..best nyer...Astro giliran saye pulak la ye!!hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...