NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Thursday, December 09, 2010

BeLuM MaSaK LaGi.. LaPaR Ni.. HuHuHu

Arini pg2 lg aku dah send SMS kat tokey kedai barang basah.. kedai dia kat Alam Budiman tu je... Aku malas nak kuar beli brg basah sendiri sbb anak aku si kenit tu lom bgn tido lg.. ish3x..

SMS awal2 dgn harapan brg2 tu sampai awal le.. sekalinya kol 12.40 tghri td baru sampai.. perut dah le lapo nak mkn nasik.. td pg sarapan koko krunch dgn susu je.. huhuhu..

Sib baik sampai gak brg yg aku order tu.. kalo tak mau gi kepci lg arini.. hehehe..


Ni mamat bangla yg baru letak brg2 dpn pintu umah aku.. nak snap depan2 kang dia pelik lak.. so aku snap curik2 je bila dia dah nak blah...


Sekalinya dia pandang la pulakkkkk.. kantoiiii.. hahhahahha..


Ni la brg2nye.. byr cukup bulan ye.. order je apa yg nak.. kalo ada dia hantar, kalo takde dia tak hantar le.. kekeke..


Ikan colic yg aku order.. sib baik fresh lg.. mata pun lom merah2 lg.. ngeee..

Oooo, taruk ais ye, bagusss bagusss... jgn ko timbang sekali dgn ais sudah..!! mau berat dan mahal harganya kang..


Ayam 2 ekor.. dia belah separuh2 je.. aku tak kasi diorang cincang.. kang kecik2 di potongnye lak.. aku ada order udang, tp tak nmpk lak udangnya.. abis dah kott..


Sayur2 yg ku order.. bercampur2 dgn daun sup.. kekeke.. lantak pi lah.. janji adooo..


Ni brg2 sampingan.. hehehe..


Bangggg, cukup bulan sila byrkan ekkk... ngeh ngeh ngeh..

Okeylah nak masak.. kata lapar, tp sempat lg snap gmbr dan apdet blog.. wakakkaka..




22 comments:

Ya ALya said...

mahal gak yer...ke ada lagi barang yg akak beli tak tunjuk......

huda said...

la..uda baru tahu ana...alam budiman punyer kedai ada buat wet material delivery..kihkihkih...bagi no blh?
mmg dia blh hanto bila2 ekk....brg2 yg dia pilihkan ok ekk...apa lg nk tanya....mmg bayar bulan2 ker.... :D

Liza said...

Senang yer, tak payah kuar. :) Byk gak borong tu. Untuk stok seminggu ke?

LyNn HaMzAh said...

syoknya tak payah nak kuar rumah gie beli barang...

NM02 said...

kite plak kalu terdesak, suker tepon adik2... hehehe... bangga sebab dapat jadi kakak sulung yang memerintah segalanya. hahahaha... [gelak sambil tepuk dada]

Jiejah @ Iza said...

errkkk saya yg duk AB pun x tau ada delivery barang hihihi
mini market mana satu ek ?
kat sana ada 3 kan ?

lain kali kalau malas , leh calling² je :-D

zurazari said...

waaa... caya la main hantar la plak... bikin tambah jadi malas kalo zura cenggini... kah kah kah=))

Cikgu said...

habis la kembang semangkuk mamat tu sbb perasan ada orang snap gambo dia hehe..so apa menunya ana?akak kat brunei ni dah dua hari pekena kari ayam ja...adehhh

ieena's said...

oo..AB ada delivery service yer..kedai mana tuh...leh gak menerai kalau malas nak kuar...

AiDa AzRyN said...

whoa! ayam!! 0_0

Ana Suzana said...

Alya,
akak byk order air kotak dgn air tin 100 plus.. hehhe

Ana Suzana said...

Uda..
dah bg no phone kat entry latest.. hehhe

Ana Suzana said...

Liza..
sket je tu.. 3 hari masak abis le..kikiki

Ana Suzana said...

Lyn,
lg syok kuar sbnrnya, tp mood arini adalah sgt malas

Ana Suzana said...

Kak Niezza..
Ooo.. ada mangsa belasahan rupanya.. kekke

Ana Suzana said...

Jiejah..
mini market sebelah kedai mamak rahmath tu ha.. hehe..

Ana Suzana said...

Zura..
best woo kawasan umah kami ni.. kikiki.. cuma pizza hut dgn mekdi lom ada servis lg.. uwaaaa

Ana Suzana said...

Akak cikgu..hehe
dah apdet psl menu dah..ngeee

Ana Suzana said...

ieena,
sblh kedai mamak.. ^_^ try le kalo tetiba malas kan.. order je, kalau ada dia hantar.. kalau takde kirim slm jelah.. hehe

Ana Suzana said...

Aida..
awattt.. admirer dgn ayam ke.. kikikiki

shera haifa said...

uishh tu je barang smpai 100..mahalnya

Cikgu said...

kah kah kah..akak cikgu ko panggey dik...panggey kak anis je.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...