NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Tuesday, December 28, 2010

MeKaSiH KaWaN2

Di kesempatan ni ana nak ucap mekasih kat kakak2 adik2 dan kwn2 yg beri kata nasihat pada ana.. terutama kat entry mekap kete td.. InsyaAllah.. doakan kami selamat pegi dan balik ye..

Ana tak la solek sgt2 pun.. setakat sticker baby tu penting rasanya.. pastu sun protection tu laaaaagi perlu sbb dah kena sekali yg anak2 ana dok melalak sakan gara2 silau dek cahaya matahari..

Lg2 si ica dgn apis tu.. melalak mcm nak pengsan.. wlpun kete dah tinted gelap, tp still silau gak.. bebudak ni ngada2 cikit.. hehehe

Yg lain2 takde sgt kot, setakat utk tali pinggang ain pastu baby2 chair yg penuh dlm kete.. tu lg wajib ada tu.. safety utk anak2..
Align Center
Dan ana takkan letak/hias dgn teddy bear atau patung yg gantung2 tu.. ala, kan selalu kat kete pompuan ni ada patung pink panther tu.. kekeke.. ana tak letak sbb tak minat pun.. miahahaha..

Okah.. apapun.. thanks korang.. kalau rasa2 ada apa2 lg yg tak patut dan tak perlu sila bgtau ye.. ana tetap terima.. tak salah kalau kita saling nasihat menasihati kannn.. ^_^


2 comments:

Salina said...

hehehe..tgh pk ni nk tegur apa lak yg x kena ni yer? hmm..

Ana Suzana said...

haipp.. sajer arrr.. kekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...