NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Tuesday, December 28, 2010

HuBBy aKu JeLeS La.. KeKeKe

iLLa.. hubby aku amat jeles tau bila anak2 aku pakai baju2 yg aku beli dgn mu tu hari.. aku pun saje je mengapi2kan laki aku.. bangg, tgk la budak2 ni pakai baju apa.. tgk la bang.. tgk la.. kekeke


Mau ko tak jeles bila wording tu asyik memuji makkk aje.. pastu setuju kata mak adalah boss.. wakakakka...

Pastu laki aku kata saje arrr.. yg berkaitan dgn dia lgsg tak beli pun.. asyik makkkk aje.. ecehhh, kalo ada ayg beli bang oiiittt.. dah takde camno nak beli.. huhuhu.. iLLa.. kalo ada yg berkaitan puji bapak2 sila roger aku ye..

Kalau ada sape2 tau kat mana nal beli baju2 yg puji2 bapak hensem ke apa ke boleh la bgtau aku tau.. kikiki.. ni nak ambik ati laki balik le ni.. kang dia potong lak elaun aku kang.. hik hik hik..

Di sbbkan itu aku shopping lg baju budak dlm 3 helai.. demi tidak mengecewakan perasaan hubby aku.. miahahaha..


Aku beli dgn iLLa lg.. iLLa.. sila bg diskaun lg ye.. kekekeke..


Ni yg aku rembat.. tak sanggup beli putih lg.. susah wooo nak jagaa... anak2 aku ni dah le kuat mkn.. comot lak tu.. abis baju putih jd kotor..


Amacam banggg... pueh hati takk..?? hehehe

Baju apis dgn ain je tau yg i love dad.. ica kena i love mum.. nak jugak menyelit mum tu.. ekekeke.. kang aku majuk kang kalo love dad aje..

Dah jgn majuk dah.. dah adil kannn.. keh keh keh.. sbnrnya mana de majuk sgt pun.. cuma dia ingat aku saje je tak beli yg ada nama dad ni.. padahal mmg takde pun.. camno tuh..!!


7 comments:

cik dah ganu kiter said...

ok jgk kan kaler itam..anak2 idah pun mkn comot jgk..erm mana beli baju cenggitu

fulas said...

d'bli dari ane tu....link broken...huhuhu

Ena said...

cantik la..

-iLLa- said...

hehee.amik kooo..skali 2 i love dad yerk...mekaseh ana....nanti beli lagik...yg puji2 dad neh kdg tuh byk rompers baby..k ler nanti ku cr puji2 dad lagik yer...

Ana Suzana said...

alamak.. link broken ekk.. try ni lak

http://www.facebook.com/#!/iLLaAbdRazak

aanie said...

hahaha..sy pun beli baju i love mum 2 helai..tapi i love dad 1 helai je...tu pun duk selalu pakai yg mum je...ayahnya duk jeles je...hehe...

Fatihah said...

kak ana td sy dok men2 fb tjumpe link nie

http://www.facebook.com/album.php?aid=19513&id=100000256524926

kot2 k.ana nk tgk hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...