NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Tuesday, December 21, 2010

HaDiaH SuDaH Di PoS

Buat pemenang yg join contest nombor bertuah tu hari, ana mintak maaf sbb lmbt pos.. tp hadiah korang telah pun di pos arini.. pemenang utama yg dpt tudung Pearl Haya tu dah di pos mggu lps dah.. ntah dia dah dpt ke belum tu.. sonyappp je.. hehehe

Ok.. lg 6 pemenang tu ni dia hadiah korang.. yg mana satu yg korang akan dpt just tunggu dan lihat sendiri.. ana pilih secara random aje.. harap2 puas hati la ye dgn hadiah2 ni..

Kebetulan deZahra tgh buat sale, so ana beli la.. tp bkn dgn harga asal spt dlm gmbr tu tau.. fengsan woo kalo 6 helai.. kekeke







** pic kredit tu kak Yanti ----> ana beli dgn dia.. thanks kak sbb layan karenah ana..

Yang dah dpt bgtau ana ye.. maaf tau lmbt.. huhuhu

25 comments:

Effa | Mama FZ said...

saya nak membebel... ana... buat give away lagi ! kali ni nak pastikan saya menang!!! hahahahaha

Ana Suzana said...

ahahahha.. adeh la.. lawak la pulak.. kang org bosan lak asyik ana buat GA je.. kekeke

Mama Balqis said...

whoaooooooooooo.....cantiknya!!!!kalu boleh dapat semua lagi bagus! heheheh! Tak sabar nk dpt tdg!Thanz ana!

Salina said...

Cantik2 tudung yang kt bwh sekali warna ungu, sbb suka kaler ni..

Ayu Aziz said...

Cantik2nya tudung nih..kalau saya pakai lagi cantik kots...heheheh...(perasan sendirik)...saya mau lah ana...kekekek....

Yan said...

Cantik2 lah tudung ni... Nak lagi lahhh

Alin Marlini said...

cantik2 nyer..tp takder rezki..kena beli sendirilah gamaknyer..ngeh..ngeh..

OneSimpleMother said...

Ya Allah ana.. dapat tudung jugak ke.. susah2 jer ana ni. kesian ana tk pepasal kena beli lagi 6 tudung. moga tambah murah rezki lg pasni bole wat contest lagi.. :)

eynda said...

Bagus la ana ni...hadiah bukan calang2 hehe...

Effa | Mama FZ said...

na.. aku tak bosan... sebab aku nak tudung cantikkk... huhuhuhu.... :P

Ana Suzana said...

Mama balqis..
Kalo dah sampai bgtau ana ehhh...

Ana Suzana said...

Nickname salina,
Ni zam @ wifenye yg komen nih.. Hihihi

Ana Suzana said...

Ayu..
Mau keee.. Dah abis bg org lorrrr... Ampunnnn

Ana Suzana said...

Kak yan..
Cantek2 kan tudung de zahra ni

Ana Suzana said...

Alin,
Beli la.. Tgh ada sale tu.. Hihi

Ana Suzana said...

Kak mas..
Rezeki jgn di tolak.. Kikiki.. Dah sampai roger ana ye kak

Ana Suzana said...

Kak eynda..
Sesekali je kak.. Hihihi

Ana Suzana said...

Effa..
Ahahhahaha.. Tggu angin contest dtg ye.. Kikiki

ardinihumaira said...

Ya Allah....
kak... dni dapat tudung juga ke... huhu terharunya dni. dah la mahal tudung tu... thanks kak! :')


p/s: dni baru habis final exam hari ni. tak sempat2 balas email akak. kira balas kat sni ye kak. takpe lambat ke cepat dni tak kisah, siriyes ^___^

Mama Balqis said...

salam ana,

dah dpt tudung...suka sgt! :)pasni nk kena gi cari baju nk matching ngan tudung!

iza said...

kak,iza dah trima tudung tu..tpi knpa ada 2 helai? tersent lebih ke? kalo tudung hrga 15 rggt xpa,tpi klo tudung tuh,serba salah pula kalo tersalah sent..nak iza post semula ke?

Ana Suzana said...

iza..
aikkk, terlebih pack ke nih.. ok, iza send semula kat alamat akak.. takut ada peserta yg akak termiss send kot.. boleh kann..

akak tggu yg lain2 bg jwpn.. kalau ada yg kata lom dpt maknanya dia punyalah tu.. hehehe

Ana Suzana said...

iza..
iza send satu je.. pilih la dulu yg mana nak okey

Ana Suzana said...

mama balqis..
dah dpt ye.. harap sukaaa

Syima Emi said...

salam kak ana...

saya pon dah terima tudung tu.. cantik sgttt.. tak sangka dapat tudung gakkk..terima kasih kak.. lain kali buat la lagi contest.. hehehe..TQ TQ TQ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...