NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Friday, December 03, 2010

KFC eXtReMe PaRk ShaH aLaM

Ni gambar2 time kami menjamu selera kat KFC extreme park.. Wahhh, dah advance sket.. biasanya KFC bukit jelutong je yg kami hadap.. hehehe.. Mkn kat sini sbb niat asal nak gi klinik kat area berdekatan kfc ni.. tp td jalan dah start sesak pulak..

Bebudak ni excited sungguh nmpk playground dpn kfc tu.. aku tak bg main sebab cuaca arini sgt panas terik... melopong jelah bebudak tu tgk menan dr dlm kfc.. hahhaha


Aku yg sdg sibuk pesan mknn..

Nasi ayam kfc 3 set ye.. original.. air sume tukar milo ais.. large nugget 1, large cheezy wedges 1, large fries 1, ala carte burger zinger, ahahha.. byk tak aku mkn.. ni mmg yg standart aku order..


Sempat lg posing.. sling bag tu murah je ye.. rm20 hengget.. bkn ori pun.. aku tak kisah psl brand pun.. hehehe



Oh ye, tudung tu tudung pearl haya yg baru dpt tu.. ahahha.. sukeeee..


Memula dok sebelah menyebelah budak 2 org ni, pastu terpaksa di jarakkan kedudukkan sbb ica dah start lepuk2 abg dia ni.. dia taknak apis dok dekat2 dgn dia... huk alohhh bebudak ni.. ngada2 tul..


Muka eksyen dpt ayam seketul.. amboiiii kainnnn... cekci..


Ni tukang snap gmbr aku td.. anak kaklong aku ni.. ahad kang dia balik le kajang balik.. br lps PMR.. so takleh ngorat ye..!!


Ni aku beli 6 ketul.. saje nak merasa sbb kat kfc bukit jelutong takde.. ohye, gmbr ni aku snap kat umah.. takde maknanya meja kfc nak berbunga bagai yeee... hahhaa


Ciannnn korangggg.. tgk jele menan2 sume tu ye.. cuaca tak mengizinkan le anak2 ku..


Memula peluk kakakkk.. budak ni suke betul peluk2 org..


Pastu peluk abg ngah pulakkk...


Peluk abg lagiiii... suka si apis tu kena peluk dgn ica.. hehhe


Amboi mataaa...


kakak yg comel.. ^_^




nengok2 toys kat lemari.. apis sibuk nengok menan yg kaler hiju.. hahaha


Dah dahhh... jom balikkkk..!!! gi klinik pulakkk..



16 comments:

ibuayu said...

tudung baru..handbag baru..kasut tu pun baru belikan kan..keh3

AiDa AzRyN said...

whoa! kfc.. 0_o

Ya ALya said...

si kakak dah pakai tudung.....comel.....

ieena's said...

kami anak beranak pun suka lepak KFC situ...best sb bebudak leh layan palyground kat luar tuh...takde la diorg mengacau sgt...

Yan said...

Wah..pandai Anan bribe diarang ye. Memula KFC dah tu dentist..heee

Fatihah said...

sonok tgk ank2 kak ana ^_^

Ana Suzana said...

ibuayu..
wohooo.. tidakkkkk... ahahha

Ana Suzana said...

Aida..
jom kepci jom.. mkn sampai muntah.. hehhe

Ana Suzana said...

alya..
ahaha.. dia sendiri yg nak..kikiki

Ana Suzana said...

kak ieena..
biasa pi situ gak ekk.. ana jarang sbb jauh sket le

Ana Suzana said...

Kak Yan..
baik bg mkn dulu utk apa2 persediaan.. hehhe

Ana Suzana said...

Fatihah..
kalo jumpa secara live mau histeria bg yg seronok tgk.. kekkeke

ieena's said...

yup selalu lepak situ..nanti leh la kita bwk anak2 lepak sesama kat situ eks

Ana Suzana said...

kak ieena..
boleh aje.. hehe.. kang roger2 ana.. no hp ada dlm fb ana

ieena's said...

ok beres..nanti kita roger2 eks...hehe

ADEEYA said...

Mcm kenal je KFC tu. Kat extreme park sec 13 shah alam eh.. ngee~ lama dah tak lepak situ heee ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...