NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Sunday, December 05, 2010

SaYa NaK HaDiaH TuDuNg DaRi AnA..!!


Syarat yg sgt mudah :

1) Khas utk followers je..

2) Buat entry kat blog korang psl ni.. biarkan sticky post ok..

3) Jgn lupa link kan terus entry tu ke blog ana..

4) Letak banner dlm entry dan jugak sidebar blog..

5) Tinggalkan link entry tsbt kat petak komen entry ni sbg tanda yg korang dah join..

6) Tag je sape2 yg korang mau..


Pemenangnya di pilih berdasarkan nombor visitor yg bertuah..!!

Nombor yg di cari ialah :

131415

Total skrg ialah 129252.. ada byk lg utk sampai ke angka 131415

Yang berjaya dptkan nombor tu sila printscreen dan email ke anasuzana81@yahoo.com

Selamat berjaya...!!


91 comments:

Ya ALya said...

tak reti nak printscreen no la.....

Fadzillah Kamarudin said...

saya join...

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2010/12/saya-nak-hadiah-tudung-dari-ana.html

Lia said...

Lia nak join jugak..ntah sempat ke tak...

http://hasleemazlina.blogspot.com/2010/12/saya-nak-tudung-hadiah-dari-ana.html

Ana Suzana said...

Lya..
kat keyboard ada printscreen kan.. tekan je printscreen sekali.. tekan byk kali pun tak kisah..

pastu bukak PAINT, tekan CTRL + V

pastu akan kuar la no td.. ejas dan crop je gmbr tu.. paham tak ni

Ana Suzana said...

Fadzillah..
wow, peserta terawal.. chaiyokk2..!!

Ana Suzana said...

Lia..
thanks join.. selamat berjaya

Syima Emi said...

Salam Kak Ana.

saya join lagi sekali.. hehehe...
nak tudung cantik tu... hehehe

http://zalfascarfandshawl.blogspot.com/2010/12/saya-nak-hadiah-tudung-dari-ana.html

tq.

Ana Suzana said...

syima..
di persilakan.. semoga berjaya

Ya ALya said...

salam kak na...

ya dah join...

http://mysara-ya.blogspot.com/2010/12/saya-nak-hadiah-tudung-dari-ana.html

akak terjah k

semoga murah rezeki..pas ni boleh buat giveaway pearl haya lagi

Ana Suzana said...

Lya..
moga berjayaaa.. ^__^

mas said...

ana, akak dah buat entri ye. silalah terjah..


http://shamleen.blogspot.com/2010/12/sticky-post-saya-nak-hadiah-tudung-dari.html

Ana Suzana said...

Kak Mas..
wokey kak.. mekasih join.. gd luck ye akak

Fatihah said...

kak ana mcm mn nk wat sticky post tu??xtau hee

Ana Suzana said...

Fatihah..
senang saje.. mula2 pas siap je wat entry tu fatihah publish macam biasa, pastu pi klik balik kat perkataan edit post tu,

edit tarikh kat post options kat hat bawah tu ha.. ubah le tarikh 2-3 hari akan dtg..pastu klik publish post balik..

paham tak ni

Fatihah said...

ok kak ana phm n dh wat tq tau

n dh siap nie die terjah ye hee

http://indahnyatakdirmu.blogspot.com/2010/12/saya-nak-hadiah-tudung-dari-ana.html

Ana Suzana said...

Fatihah..
wokey... tq2.. hehhe

^nn^ said...

salam kak ana,saye join..
nie linknya:

http://nncember.blogspot.com/2010/12/saya-nak-hadiah-tudung-dari-ana.html

ieda said...

akak dah joint :)

http://iedaimmi.blogspot.com/2010/12/saya-nak-hadiah-tudung-dari-ana.html

ieda said...

oh ya .. akak dah emailkan

email add akak
zarida@kolejshahputra.edu.my

cik aied said...

saya join :)

http://aiedalystic.blogspot.com/2010/12/nak-hadiah.html

Ana Suzana said...

cik aied..
wokey.. roger..hihi

::@.L.I.N:: said...

http://alin-dietdiary.blogspot.com/2010/12/saya-nak-hadiah-dari-ana.html

ana, salam perkenalan...saya pun nak joint contest nie

Ana Suzana said...

Kak Lin.. mekasih join.. penyertaan di terima.. sila lihat nombor hari2 ye..hehe

ummi yaqeen said...

nak join jgk...

http://kuabadikandisini.blogspot.com/2010/12/saya-nak-hadiah-tudung-dari-ana.html

mmg hari2 kl ada n3 baru akan jenguk blog ana...

ieena's said...

salam..tergerak hati nak join gak kali ni..mana tau kot ada rezeki kan..hehe

http://ieena.blogspot.com/2010/12/saya-nak-hadiah-tudung-dari-ana.html

Ana Suzana said...

Umi..
toceh2.. gd luck umi

Ana Suzana said...

kak ieena..
mekasih.. slmt berjaya kak

ct shah said...

salam ana,

saya dh join contest u..

http://ctshah84.blogspot.com/2010/12/contest-ana.html

fuhh..fuhh..amin...

ummiyana said...

Salam ana..
selama ni sy dok jadi silent reader ja kat blog ana..
kali ni tringin nak join gak..


http://imaninspirasiummi.blogspot.com/2010/12/saya-nak-hadiah-tudung-dari-ana.html

NM02 said...

saya join!!!

http://my-niezzareena02.blogspot.com/2010/12/saya-nak-hadiah-tudung-dari-ana.html

ana, hadiah dah sampai

puterihannan said...

sy dh join...

http://puterihannan.blogspot.com/2010/12/saya-nak-hadiah-tudung-dari-ana.html

jasayu1 said...

ana, akak ayu dah join..betul ker cam ni??

http://jasayu1.blogspot.com/2010/12/saya-nak-hadiah-tudung-dari-ana.html

Ana Suzana said...

CT shah..
fuhh fuhhhh.. hehhe

Ana Suzana said...

nn,
good luck dear..

Ana Suzana said...

Ummi yana..
okey, tq.. ana terjah sanaaaa..

Ana Suzana said...

Kak niezza..
gd luck kak.. wah3x.. bersemangat waja nih

Ana Suzana said...

puterihannan,
wokey.. ana terjahhh..

Ana Suzana said...

Kak ayu..
tq kak.. gd luck kak.. sila tajamkan penglihatan ye.. hehhe

shera haifa said...

shera dh join

http://kontestaje.blogspot.com/2010/12/saya-nak-hadiah-tudung-dari-ana.html

Ana Suzana said...

sherA..
wah wahhh.. gd luck ye dikk

Yan said...

Ana, ingat akak nak joint gak. Tp dah dapat GA dari Anan tu ingat bagi chance kat orang lain lah pulak..Share2..

Cute MuM said...

salam..

Cute Mum join..

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2010/12/saya-nak-hadiah-tudung-dari-ana.html

TQ.

Ana Suzana said...

Cute Mum..
tq join.. ^_^

Fazila said...

salam ana, zila join lg :)

http://sweetfamilysindahouse.blogspot.com/2010/12/saya-nak-hadiah-tudung-dari-ana.html

Ana Suzana said...

Zila..
boleh aje.. gd luck zila

ytekecik said...

salam
saya dah join

http://ytelife.blogspot.com/2010/12/giveaway-saya-nak-hadiah-tudung-dari.html

semoga ada rezeki 131415

♥sYiLaSyiRa♥ said...

Kak ana...
syila joint k...

http://syilasyira.blogspot.com/2010/12/saya-nak-hadiah-tudung-dari-ana.html

Ana Suzana said...

yte kecik..
moga berjaya.. tq sbb join.. hehhe

Ana Suzana said...

Syila..
di alu2kannnn.. nombor dah tak jauh lg tu haaa

eB@mamaAerish'n'Aed said...

slm, nak join gaks...

http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2010/12/saya-nak-hadiah-tudung-dari-ana.html

tq

Ana Suzana said...

eB@mamaAerish'n'Aed,
wokey.. penyertaan di terimaa.. good luck ye

Effa | Mama FZ said...

http://mamafaranzara.blogspot.com/2010/12/saya-nak-tudung-dari-ana-suzana-yang.html

macam biasa ana.. sy join..
:)

kakngah said...

hai...
nak joint juga...

my n3 >>> SAYA NAK TUDUNG DARI ANA

Farah Zamri said...

As Salam Kak Ana,
Farah pun nak join jugak :D
Kot2 ada rezeki.
First time join ni.

Ni link entri tu ; http://eternityputhree.blogspot.com/2010/12/first-try.html

Ana Suzana said...

Kak effa,
di terima.. hehe

Ana Suzana said...

Kak Ngah..
thanks join.. jenguk2 nombor tu ye

Ana Suzana said...

Farah..
chaiyokkkk.. ntah2 sok dah tau sape yg menang kot.. hehe

imanmom said...

salam,saya join ya

http://tungkukayu.blogspot.com/2010/12/saya-nak-hadiah-tudung-dari-ana.html

tq

Ana Suzana said...

imanmom..
di terima..!! hehe

Farah Ikin said...

yeaa..dah join!!!!
temakaseh

http://farah-ikin.blogspot.com/2010/12/saya-nak-hadiah-tudung-dari-ana.html

Ana Suzana said...

Farah..
yeayyy,, mekasihhh.. waaaahhh, tggu nombor dah hampir2 ye.. kekke

MamaRifqy said...

dear.me da join

http://mamarifqy.blogspot.com/2010/12/saya-nak-hadiah-tudung-dari-ana.html

ms.n said...

kak, saya pun nak join gak la..
harap2 bertuah la.. first time join GA ni..

http://blogaku83.blogspot.com/2010/12/saya-nak-hadiah-tudung-dari-ana.html

terima kasih

Sweety said...

salam
saya join
http://smilesweety.blogspot.com/2010/12/saya-nak-hadiah-tudung-dari-ana.html

Ana Suzana said...

Mama Rifqi..
moga berjaya..^_^

Ana Suzana said...

Ms.n
penjoinan di terima.. hehe

Ana Suzana said...

Sweety..
okey, di terima.. sila lihat2 nombor ye

aanie said...

salam ana..sy join...

http://aanie.blogspot.com/2010/12/saya-nak-hadiah-tudung-dari-ana.html

tq...

Alin Marlini said...

Na..akak try nasib...

http://cinta-matahariku.blogspot.com/2010/12/saya-nak-hadiah-tudung-dari-ana.html

dilaloveawi said...

kita da letak kat cni..

http://dilaloveawi.blogspot.com/2010/12/saya-nak-tudung-dari-ana.html

dyah pinky! said...

nak try gak.
hee~

ni entry nye. wee~

http://messy16.blogspot.com/2010/12/saya-nak-hadiah-tudung-dari-ana.html

Cik Jue said...

dah join....

http://jueannacontest.blogspot.com/2010/12/saya-nak-hadiah-tudung-dari-ana.html

Mama Balqis said...

saya join

http://bluepinkbaby.blogspot.com/2010/12/saya-nak-hadiah-tudung-dari-ana.html

Fateen said...

Salam..saya join

http://hanyagiveawaycontest.blogspot.com/2010/12/saya-nak-hadiah-tudung-dari-ana.html

Ana Suzana said...

AAnie..
thanks join.. ana dah terjahh

Ana Suzana said...

Kak Alin..
gd luck kak.. ana dah terjah

Ana Suzana said...

Dila...
dah terjah dahh.. gd luck ye..

Ana Suzana said...

Dyah..
semoga berjaya.. nombor dah dkt sgt tuu

Ana Suzana said...

Cik Jue..
okies bebeh.. gd luck..

Ana Suzana said...

Mama balqis dan Fatin..
okey.. gd luck..

Sweety said...

saya dpt prnt screen :)
sya dah email kan kat kak :D

Syima Emi said...

salam kak ana..

saya dah capture no bertuah tu dan dah email akak..

harap2 saya yg bertuah..

email: w.syima@gmail.com

ardinihumaira said...

http://dnicontestgiveaway.blogspot.com/2010/12/saya-nak-hadiah-tudung-dari-ana_05.html


sis..
dni dah emailkan 131415 :D

iza said...

dah join

http://fullmusikrequest.blogspot.com/2010/12/aku-nak-tudung.html

ardinihumaira said...

alamak...
ramai ye dapat print screen.. cmana ye kak.. huhu.. kempunan dni nak tudung wat majlis tunang :'(

Ana Suzana said...

alamak.. ramainya yg print screen.. camno leh sama ni.. ekekkeke.. takpe, akak check email dulu .. kang akak roger kat blog.. sabarrrr

dilaloveawi said...

ala,,,da miss 10 org:(skrg da 131425

^nn^ said...

ala,sy pn miss 10 org..131425 jgk..blh la akak lbh 10 org je..hihihih..nmbor tu pn cntik jgk..

ardinihumaira said...

;) tak pe la sis...
buka rezeki dni la tu...
hehe... nanti sis wat GA lagi ye.

Farah Ikin said...

tak der rezeki ku..tulah sape soh gi econsave ptg tadi..kan dah melepas..hahaha

Ana Suzana said...

Dini dgn Iza..
mintak maaf ye, penyertaan terpaksa di tolak sbb dah ada yg menang sblm korang letak link entry join contest ni.. ampunnnnn.. huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...