NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Saturday, January 01, 2011

SeLaMaT DaTaNg 2011

Dah masuk thn 2011 pun ekk.. cepat sungguh masa berlalu.. tau2 anak dah nak sekolah pun.. aku pun tak lama lg masuk angka 3 dah.. hehehe.. takpe, apa ada pun dgn angka kannn.. ** ayat sedapkan ati.. kikiki

Ohye, mlm thn baru tu aku kononnya nak apdet blog utk entry terakhir thn 2010.. tp mlm thn baru tu aku sgt2 la stresss.. sampaikan nak bukak laptop pun malas.. lyn tv sambil tgk bunga api dlm tv je le..

Ptg jumaat tu kami anak beranak gi Gardens dgn Midvalley.. konon2 nak redeem voucher yg rm600 tu le kan.. tp tak dpt shopping apa pun.. stress je yg aku dpt.. ntah knp hari tu anak2 aku semua mcm kena sawan tangis.. sume nanges gilir2 dan sesekali nanges berjemaah.. tang nanges berjemaah tu yg aku tak boleh thn tu.. huhu

Ni gara2 diorg nmpk tmpt menan2 yg guna token tu le.. aku malas nak ajak main sbb baru je sampai kan.. dah la parking mmg susah nak dpt.. jem gilos hari tu.. tp mujur dpt gak parking setelah hampir sejam mencari2 parking kosong..

Masuk Gardens mmg aku dgn hubby blurr tak tentu arah.. tak tau nak lepak mana.. aku mmg le tak tau sbb pestaim kan.. last2 kami decide gi Midvalley je.. situlah bermula episod stress aku bermula.. uwaaa.. takpe, nanti aku cite ttg tu..

Skrg ni aku cuma nak letak muka2 penyeri hidup aku dgn hubby ni je dulu.. kang senang2 aku apdet lg ye.. sbb skrg kat sekinchan.. jenguk org tua aku.. hehe..



Tak lama lg besday kakak.. ^_^.. bljr pandai2 kat sekolah nanti ye kakak.. Jgn garang sgt dgn adik2 tau.. mak garang takpeee... hehehe



Raja cengeng.. moga thn 2011 ni akan menjadikan apis lebih matang dan tak kuat nanges mcm selalu.. kena bg dia geng lelaki ni.. hehehe



Moga ica jd lebih behave.. jgn buli abg ngah selalu.. jgn cpt majuk2.. moga aku dpt breastfeed dia sampai 2 thn.. InsyaAllah.. mudah2an..

Aku..?? kang aku bgtau lak apa azam aku.. dah list sikit2 nih.. hehe.. Utk korang semua lak di ucapkan selamat menyambut thn baru.. mekasih sbb sentiasa jengah ana walaupun sekadar di blog.. moga ukhuwwah kita berterusan hendaknya..



15 comments:

KUREKURE COMEL said...

selamat tahun baru...moga tabah hadapi 2011...

Janna Wan Muhammad said...

selamat tahun baru utk ana sekeluarga....

fa10 said...

alahai... rumah mertua i kat pasir panjang... dekat2 dah tu.
selamat tahun baru...

mamaqari said...

slmt thn baru 2011 ana..

mamaqari said...

slmt thn baru 2011 ana..

Salina said...

Selamat Tahun Baru buat Ana sekeluarga..

zatil said...

Slamat thn baru ana..
apis leh kawan ngan my sons..konfirm gaduh je keje..

ieda said...

sooo sweet .. doa akak semoga segala impian di tahun baru ini dimakbulkan allahhh

buat ana .. tanggungjawab seorang ibu amat besar kerana syurga itu tidak ternilai .. dan kerana syurga itu tidak ternilailah ianya terletak dibawah tapak kaki kita yg bernama IBU :)

Pemerhati Dunia said...

Apis tu walaupun akk gelar raja cengeng tapi hensem tau (^_^)

Fasilitator said...

Tu dia..nak breastfeed sampai 2 tahun..ana nk tau..yg Salina kt atas tu..terlebih 2 tahun jadiknyer sakit pinggang wei tiap hari tido x lena selama tu..hua hua hua

PuaN su SU said...

selamat tahun baru ana...moga tahun mendatang makin bertambah bahagia

Cik Puan Sarah said...

selamat tahun baru ana..

kesiannya anak2 nangis berjemaah. tak thn betul dgn terms yg ana guna.. nangis berjemaah..hehehe kelakar. nanti tiga2 anak2 saya nansig serentak boleh guna terms 'nangis berjemaah ' tu. :)

Ana Suzana said...

slmt thn baru semua ye.. mekasih atas doa2 kalian semua.. ececehhh.. skema lak ayat ana kali ni.. ekekeke..


utk cik puan sarah,
perkataan nanges berjemaah lg senang nak ringkaskan dr dok sebut apis nanges, ica nanges ain nanges.. kekeke

Me said...

vavavava...semua wish tahun baru to ana... eden nak wish lain... selamat memberi hafiz geng lelaki.. sila share tips dgn eden ye.. ngeh ngeh ngeh..

Fasilitator said...

Mana nk cari member laki hafiz ni?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...