NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Tuesday, January 25, 2011

PaRty PaCk BeSdaY AiN

Aku buat sesimple yg boleh je.. kalo plan awal2 mungkin mcm2 yg boleh di buat.. tp ni planning last minit punya keje..


tema pun main hentam aje.. kaler hijau kesukaan apis lak tu.. kikiki



Aku beli ni utk mudahkan keje.. gula2 atau coklat mmg aku tak mau bg.. biskut je yg aku prefer..



Topi, menatang tiup2, belon


Masa utk packing sumenye.. aku buat keje sorang diri.. hubby tlg teman dan nyembang2 dgn aku je..


Dah siap pun.. sume ni nak di sumbat dlm kete myvi aku tu.. pastu kang nak serah kat teacher2 je yg agih2kan sume ni..

OK.. entry paling simple aku taip.. sbb selsema ni nak ngadap laptop lama2 pun malas. berair je mata.. huhuhu




8 comments:

Putri_Aizat said...

wah best lah...sian dah seseme kne wat sorg2 lak...suh la ica tlg...hehe

Qaseh chenta said...

bestnyer...cam nk 1 jer...hik hik...
xpe,mama superwoman....mesti kuat....hehe

erieyain said...

parti pack tu sume akak beli kat giant ehh...cute2 sume...:)

uish mmg btol2 superwoman la kak ana nih...sume bt sendiri...klu ain x la x tau la,x jd gamak nya...kekeke

farah fauzi said...

mak aii..meriahnyer..best nih..

sue said...

beli kat mana ek semua2 tu??

mekchu said...

mesti meriahhhhhhh niii.......... yup, better biskut dari gula2/coklat..

cik jijah said...

nak satu!!! bila b'day nya? hari ini ke? happy beday ain :)

Ana Suzana said...

Korang,
brg2 ni sume beli kat giant je.. hehehe.. murah2 sket...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...