NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Wednesday, January 05, 2011

BuDaK KeNa PaKsA BaNguN TiDo

Dah kol 11.30 pg si ica still lenaaa membuta.. nak taknak aku kejut gak dia.. slow2 aku panggil nama dia.. terus dia bukak mata slow2 jugak.. pastu nak pejam balik.. aku panggil lg ajak mkn.. baru dia betul2 celik..

Amboiiii.. bab makan laju je hang ye nakk.. kekekeke..


Nguap luasss sbb masih mamai2 lg.. kikiki


Mata tgk tv, tgn suap roti..


Elok lak dia posing lentok time aku snap gmbr


Byk berkhayal dr mkn dia nih.. masih ngantuk lg la tu



Ok dah.. mkn cpt.. kita ada kurang sejam je lg utk bersiap2.. pastu jom gi sekolahhh..

** pantas tul aku snap dan update terus kat blog kan.. ekekkeke





2 comments:

Yan said...

Sempat lagi tu ye Ana.. Memang super woman lah ana ni.

baincardin said...

comel je...^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...