NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Monday, January 10, 2011

KiSaH aHaD KaMi PuLaK

Skrg ni aku baru lps suap anak2 sarapan pg..

Mula2 suap nasik dulu..


Pastu suap macaroni cheese pulak.. biar kenyang betul2 baru puas hati... hehe.. yele, jap lg nak pegi sekolah dah kann..

Okey.. ni cite smlm.. memandangkan sabtu kami dok umah je tak gi jalan2, makanya hari ahad kami cdg le kuar gi mana2 yg kami terfikir.. aku serah kat hubby aku je nak pi mana2 pun.. bkn nak pi shopping pun... just jalan2 je.. hihi..

Kami kuar pas maghrib dan destinasi adalah Giant Kota Damansara.. tujuan utama ialah nak cuci kete hubby.. kat situ ada car wash.. tu psl gi sana..


ica dgn ain bertudung atas permintaan sendiri.. bkn aku yg paksa pun.. =)


Tggu abah settle bercakap dgn tokey car wash tu baru boleh masuk dlm giant..




Suka budak2 ni dpt kuar jalan2..



Memula gi sini dulu sbb aku nak tapau macaroni dgn nasi..

Pas settle terus naik tingkat atas.. kami gi dinner kat JM Bariani.. dah lama betul tak mkn kat sini..


Kami pelanggan yg terakhir di terima sbb lepas tu terus diorang letak sign board SOLD OUT kat dpn pintu masuk.. rezeki kami nmpknye.. ^_^


Kejap je order dah sampai.. kami order briyani kambing..


Ni air yg kami order.. sirap limau utk aku, soda bandung utk hubby, milo ais utk anak2 aku


Nasi briyani.. mkn mcm tu je dah sedap...


Kambing


dalca.. seriau aku nk mkn sbb buih2 halus ada.. kikiki.. hubby aku je yg ngap.. elokk je dia suap.. maknanya sedap la kot.. aku takut basi je.. ekekekke..


Ain byk mkn nasik masa ni.. lapar kot..


ica pun suap sendiri



Apis pun suap sendiri..


Pas mkn terus layan budak2 ni main kat tempat permainan.. apis teruja nak naik ni sbb gajah tu kaler hijau.. hehehhe..


Ain dgn apis je yg naik.. alisya aku tak kasi naik.. takut tertonggeng kang..



ica cuma main ni je.. 3 kali masuk duit token sbb dia suka sgt main mende alah ni..


Sibuk suruh masukkan token lg.. masa ni kami nak blah dah sbb tokey car wash tu dah tepon ckp kete dah siap..


apa lg, melalak sakan budak ni wooo..


air mata mcm hujan lebat.. kekeke


Nak kasi dia senyap tak susah sgt.. belikan makanan terus senyap la dia.. ekekeke

Okeylah.. ni entry nak cpt je ni.. dah sibuk nak siap2 gi sekolah kakak skrg ni.. jumpa lg di lain entry..

Harap2 ain tak melalak la arini hendaknya.. huhuhu



5 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

sedapnye..beriani..

AiDa AzRyN said...

terliur skejap.. adeh.. huhu :P

cerita siti said...

sedap nye, jalan2 carik makan.

bertuah mu ana, anak2 dara awak kecik2 dah ade kesedaran nak pakai tudung. :D

norzaini said...

wajib baca

link:
http://greenboc.blogspot.com/2011/01/wanita-perlu-waspada-jangan-hias-kereta.html

Lia said...

alaa... comey ye ain dan ica pakai tudung..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...