NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Wednesday, January 05, 2011

CeK NuFFNaNg DaH DaPaT

Alhamdulillah, 2 cek nuffnang yg aku cash out sebulan yg lalu dah dpt.. ada lg 2 cek yg belum sampai..

Pelik gak tetiba aku dpt surat td.. ingatkan surat saman ke hape ke kan.. yele, dah le baru balik dr sekolah ain.. tetiba tgk mailbox ada 2 keping surat atas nama aku.. suspen la jugak.. kekeke



Cek pertama..


cek kedua..

Tak sabar nak tggu cek yg ketiga dan keempat sampai.. tggu dah dpt sume baru nak bank in kot.. walaupun org lain dpt lg byk dr aku, aku tak kisah..

Rezeki kan masing2.. apa nak dengki2 lak kan.. rasa best sbb ni hasil dr aku berblogging hari2..


Thanks pd pihak Nuffnang..!!


7 comments:

CahayaCintaIlahi said...

wah..teruja...tengok..tahniah!! ;)

mekchu said...

mak cik kayooooo.... td pun baru cash out.. selalu nya lama tak nak smpai?

cik ewun said...

beshyee cepat2 click nufnung saya kekekke

Mama Zharfan said...

lumayan gak tu :) u cash out setiap bulan ker? my cek tak sampai2 lg ni..adoyai

LyNn'Azlina said...

wah..tiap bualn cash out?bestnya sis...2 bulan sy baru dapat amount camtu..hehe..xcash out lag

Yan said...

Tahniah ana. Kena belanja tu...

-iLLa- said...

yeh.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...