NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Wednesday, January 05, 2011

SaRaPaN aNaK2 aKu PaGi Ni

Malam td lg aku dah pikir nak masak apa utk diorang bekfes.. hahaha.. pening tau asyik dok cari menu yg best2.. nak buat lg best tp bahan lak tak cukup.. so ini jelah yg terhasil tadi..


Ni namanya nasi goreng ikan bilis berplanta + telor dadar


Ni pulak roti telor berplanta..Ain dgn apis asyik puji sedappp je.. yelah, masak dgn planta kan mmg rasa sedapp.. hehe


Air milo


Buah cherry.. sedappp.. beli kat MBG


Ni la muka budak2 yg lom mandi pg lagi..

ica lom bgn lg skrg ni.. aku bg chance kat dia sampai 11.30 kang.. kalo tak bgn gak aku akan suruh budak 2 org ni buat bising sampai dia terjaga.. kekeke

Budak2 ni sume aku kerah tido seawal kol 10 mlm.. tp kol 11 baru diorang betul2 tido.. dah biasa tido lewat diorang ni.. ica lak mlm td tido kol 12.30 tgh mlm sbb kan dia dah tido ptg, so ada energy terlebih di situ.. hehehe

Apis dgn Ain bgn pg kol 9 pg tadi.. tgh abah diorang siap2 nak pi keje diorang pun bgn gak.. elok la tu.. takyah nak susah2 kejutkan pun.. bgn tak melalak dah kira bagus sgt la tu..

Okeylah.. nak sarapan gak.. jap gi dah sibuk nak bersiap2 gi sekolah..



3 comments:

Janna Wan Muhammad said...

ain masuk skolah kol berapa ? apa2 pon selamat ke sekolah ye ain!

Atia Adina said...

saya sangat jarang buat sarapan....hubby bfast kat sekolah jer....lagipun anak tak sekolah lagi....agaknya kalo anak dah sekolah nanti macam mana eh???kesian plak kat diaorang kalo tak sarapan kan

zatil said...

Kita pun buat nasi goreng ikan bilis pagi tadi..menu yg cepat!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...