NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Thursday, January 06, 2011

eNtRy TeNgaH PaGi BuTa

Aku sbnrnya dr kol 10 mlm td lg dah ngantuk.. letih sbb yelah tugasan makin bertambah kan sejak ain sekolah ni.. hari2 drive jauh2.. takpe, aku sedikit pun tak mengeluh.. seronok je.. dan yg paling penting redha je..

Dah tau ngantuk tp tak leh nak tido selagi encik suami lom sampai2 lg balik umah.. biasanya pas isyak dah sampai umah dah.. tp arini ada keje sket katanya kat opis.. sesekali aku call dia tanya kat mana.. dia kata still bz siapkan keje..

Aku agak keje dia abis paling kurang pun lewat mlm la kot.. tp sampai kol 1 pg tak jugak balik hubby aku ni.. sape tak risau kann.. call lg sekali.. still kat opis.. okey, sbb dia byk keje yg nak di siapkan makanya aku tanya khabar dia by sms je.. taknak ganggu dgn buat calling2 lg dah..

Baring2 le aku dgn ica kat katil.. mata asyik ngadap cctv je kot2 hubby dah sampai kann.. hmmm.. takde jugak.. perut tetiba lapar la pulakkk.. aiseyyy, dah lewat pg pun lapar apa kes ni.. tp normallah tu kan sbb org yg breastfeed baby ni mmg cepat lapar sesangat..

Tgk jam dah nak kol 3.15 pg.. sms lg hubby tanya kat mana.. risau wooo.. tak leh tido aku di buatnya..


Dan ni sms yg aku terima.. nmpk betul2 byk keje tu kalo sampai subuh baru gerak balik.. bkn dia sorang je ada kat opis masa ni.. ada 5-6 org lg yg sama2 bertungkus lumus siapkan keje yg nak di present arini..

Yelah kan.. bkn senang nak jd senang.. sbb tu aku sgt2 berterima kasih kat hubby aku sbb keje susah payah, penat lelah semata2 nak cari rezeki lebih utk keluarga.. moga Allah berkati hidup suami ku.. Aminnn.. utk suamiku " i luv u sgt2.."


Tgk la jam dah kol brp.. hampir 4 pg kannn..

Masa aku karang entry ni aku ada kat dapur ni ha.. tgh siap2 nak mkn.. lapar tak menahan sgt dah ni.. lg lah tak leh tido di buatnya...


Utk yg paling mudah dan cpt aku pilih mkn ni aje.. 2 bungkus sekali aku masak..


Masak dlm periuk dan mkn pun dlm periuk tu jugak.. so tak payah byk2 benda nak di basuh.. ekekkeke.. kurang sopan sungguh di situ kan... dah lapar sgt.. apa ada hal.. huhu..

Oklah.. nak mkn cepat2... kang ica cari aku lak nak nyusu..



9 comments:

fahmi ibrahim said...

Bestnya isteri tunggu suami balik keje...

Zefa NorAsmara said...

Sedapnye meggi tu.. :-)

Ena said...

Tu la kan.. bukan senang nak senang.. susah! banyak pengorbanan & pengertian dari kedua belah pihak.. :D

maggi la penyelamat di kala perut tengah berkeroncing mintak diisi..

umihumairah said...

ana...beruntung la awkkn

mummy yg bf xdigalakkn mkn maggi tau ana..mnuman bergas pun...

tp klau da lapar sgt tu sskali xsalah la

mamawana said...

cekali cekala makang maggie gak...

MeMHalid said...

ana makan maggi 2 bungkus???adakah itu petua untuk awet muda dan body slim????tolong lah Mus....betul ker??? :)

Me said...

hahah baca komen memhalid eden gelak besau... eden paling suko kalau benar itu petuanyo.... ana tolong jawab apakah benar???

MrS. F!zA said...

wah untung suami akak..sggup tau jga pukul 4pg masak.. kalo kita agknya tido tk sedar2 kot :p

Fasilitator said...

terliur lak tgk maggi tu..sy baru je baca entry nih hari ni (1.09am masuk jumaat dah)..

p/s:jap lg nk msk maggi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...