NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Wednesday, January 19, 2011

LaSt DaY KaT PD

Pg kedua tu anak2 aku bgn awal.. ica aku paksa bgn gak.. melalak2 dia sbb tak puas tido.. pg tu kami nak kuar gi bekfes.. rugi la kan kalo tak gi bekfes sbb dah byr kan.. hehehe..


Masing2 setia menanti buggy dtg ambik.. sudahnya takde buggy yg dtg ambik kitorang.. sbb ramai kot yg nak pi mkn pg tu.. last2 kami menapak je le.. tensyen je apis sbb dia yg nak nak sgt naik mende alah tu..


Apa la yg laki aku dok menung tu.. dah dahhh.. jom jalan jom..


Apis di tugaskan utk awasi ica.. so dia kena pimpin tgn ica time jalan.. hehe


Bagussss abang ngah..



Tp ica ni jalan sgt la terkedek2.. yg si apis ni jalan asyik nak berlariii aje..


Last2 aku suruh tukar partner masing2.. hehehe..

Aku pegang kamera je.. jgn korang cari mana gmbr aku sbb mmg aku tak bergambar lgsg.. akuuu je yg snap gmbr diorang..


Ni la tmpt bekfes.. aku mkn nasi goreng dgn bihun goreng aje..


Nak ambik gmbr mknn segan.. so snap je le apa2 yg patut.. ekekke


Pas mkn kami jalan2 kat pool luar.. best gak kat situ... tp yg lecehnye kena pakai pakaian mandi mcm yg di arahkan.. tak best la kalo mcm tu.. bebudak boleh la.. aku lebih suka mandi kat tempat tertutup.. muehehehe


Cantekkannn.. tak ramai org pun.. mungkin masih pg lg agaknya...


Singgah play house utk bebudak ni main2 jap..


Main2 dlm 15 minit je pastu balik bilik semula.. nak manfaatkan masa yg ada sbb kang kol 12 kang nak check out lak..


Kali ni apis dgn ica landing tepi pool je.. apis mungkin masih trauma lg agaknya.. yg ica tu sbb kesejukkan.. dia nak teman abg dia main masak2 air je kat tepi tu.. hehehe



Aku, ain dgn hubby berendam sakan.. hohoho.. sejuk gileee.. kami mandi tak lama mcm hari pertama sampai sbb sejuk sgt le airnya.. asyik gigilll je..

Pas mandi air panas baru ok.. pastu apa lg.. siapkan budak2 neh sorang demi sorang.. pastu baru packing sume pakaian dan kemas apa2 yg patut..


Sampah ada di mana2.. hehehe.. anak2 aku punya keje la nih..


sampah lg..




Sepah sungguh..


Dan lg sekali hubby aku di tugaskan utk pancitkan itu pelampung.. ekeke.. ingat senang ke nak pancitkan.. letih wooo..


Habuk biskut merata2.. tu ica punya keje ye..

Kol 12 tghari kami sume check out dgn hati yg gumbira.. bestt sgt cuti2 aritu.. mmg best la tempat tu.. berbaloi2.. dan InsyaAllah esok kami pi situ lg.. kali ni duduk 3 hari 2 malam pulak.. sempena besday ain jugak tu..




15 comments:

yats said...

Seronoknye..lama tak g bercuti..

ieda said...

hahahha mentang2 bawak anak2 semua dah kerja siapa yaaa heheheh
mama dan abah sepahkan aper .. ehhehehe :))

Rina said...

ana....nak tau tak lps baca entry ni...tunjuk hubby terus ajak g...apa lagi skrg ni rina kat legend international water homes..ambik bilik cam ana gak hehe..berbaloi la duk sini..no bilik 2129..skrg ni anak2 mandi smpi kecut semua tangan..

deqlis said...

wah syiok pergi bercuti kan?? siap mandi-manda... wah Rina pun pergi juga ya?


JOM USHA:Deqlis dah join..uolls dah ker?? Pendapatan Sampingan Berblog Dengan HeartBeat.My ...!

Fasilitator said...

huh..3 hari dah tak jenguk blog ana..Salina jer sempat..al-maklum lah bz budak2 U masuk ni..

akhirnya satu percutian yg menyeronokan yer ana..nampak mcm puas hati..

mamaqari said...

bestnyer tempt ni...cantik lak tu

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

bestla dtg pi bercuti, nk2 kat waterhomes ni..
tingin sgt nk pi, tgk kawan gi.. besh!!!ada private pool kn.. syokkkk!!!
mandi sampai biru la si Alya.. =)

Ana Suzana said...

Rina..
Wahh.. Jumpa kat situ nanti ye.. Hehe.. Ana demam la pulak..

Ana Suzana said...

Kak ieda..
Ana dgn hubby tak sepah2 tau.. Kikiki

Ana Suzana said...

Deqlis..
Syokk woooo.. Jom laaa

Ana Suzana said...

Zam..
Mmg best.. Cumanya ana demam lak skrg ni.. Camne nak terjun tiruk

Rina said...

ana...rina duk semalam jer..esok kena keje..tp hubby janji nak g sana lagi..huhu tak sempat nak jumpa ana kan...

Yan said...

Tak penah cuba yang ni. Dulu akak p yang water chalet tu.. Tadak pool dlm bilik.. Nanti 2 leh try kot..

Che Ma said...

Ana.... cuba try sky pool@open pool... better sbb tak sejuk, saya dah cuba pool biasa dan sky pool...saya suka sky pool sbb tak sejukkkk

cik jijah said...

wahhh ana.. holiday kat legend ek? bestnya!! saya pun nak pegi jugaklah.. kat PD je kan.. tu pun susah nak pergi.. haihhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...