NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Tuesday, January 04, 2011

TuDuNg FaReeDa

Wahhh.. shopping tudung lg nampakkk.. hehe.. tp kali ni bkn utk aku, aku stop dulu beli tudung sbb byk yg aku beli lom sempat pakai2 pun lg.. asyik sarung tudung yg samaaa je walhal byk jenis dah beli tu..

Kali ni aku shopping online tudung utk Ain nak gi sekolah.. shopping last minit kiranya ni.. aku beli tudung Fareeda.. kebetulan aku terjumpa kat facebook.. tu yg tetiba terbeli tu.. ehehehe..


Ni antara koleksi tudung fareeda utk kids.. ni bkn koleksi aku punya ye.. ni penjual tu yg punya gmbr..


Aku beli kaler ni 2 helai.. sbb uniform Ain kan kaler kuning.. cantek takkk..?? hehe

Rege asal tudung ni RM78.. tp lepas kelip2 mata kat KAK YANTI ni dpt le less sket sbb aku ambik 2 helai kannn.. ecehhh.. mcm le kak Yanti tu nmpk aku kelip2 mata kat dia kan.. kikiki..

Lps less dpt la RM70 selai.. postage RM5.. so total RM145 sumenye.. sok Ain dah start sekolah dah.. bz lah aku pasni.. jarang la aku ada kat umah pasni.. dah mcm org keje opis lak rasanya.. hihi..


6 comments:

ieda said...

wow cantik tudung for kids nie .. secantik regenya .. :)

welcome back to school ain ...

aanie said...

wah, untungnya ain dapat tudung comell...:)

@e_da said...

wah untungnya anak dpt tudung mahal.. ehheh

Fasilitator said...

ni kena pesan kt ain, time nk mkn tu jaga2 sikit nt hbs comot..huhu

Eida said...

mahalnya tudung ain..

Fasilitator said...

Eida: heipp..! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...