NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Thursday, January 13, 2011

Ye Yee DaPaT HaDiaH

Semalam tghari sblm aku kuar umah ada posmen pos laju naik van dtg.. tp brg tu bkn utk aku la sbb aku dah jarang shopping online.. hehe..

Kalo dah bkn utk aku dah tentu utk hubby aku.. takkan le utk budak bertiga tu pulak kan.. bebudak tu mana reti shopping online lg..


Pas tanda "kaki" terus angkat mende alah tu masuk umah.. berat la jugak.. tgk pada kertas pos laju tu baru tau yg ni brg yg hubby redeem melalui points kredit card dia..


Dah terang lg nak bersuluh.. terang2 kat kotak tu dah tulis brg apa.. kekeke.. diorang ni apesal la tak balut cantek2 dgn kertas hadiah bagai.. tak surprise lgsg.. kah kah kah


Tadaaaaa.. tercapai gak impian aku nak ada bende alah ni kat umah..

Patutlah masa aku mintak hubby belikan tu hari dia takmau.. rupanya dia dah tebus points kredit kad dia utk ambik mende ni.. maceh banggg.. sukaaaa sgt

Hubby kata dia dpt redeem 9 items.. ni baru 1 ni.. ada lg 8 la kann.. ape la agaknya tu kot ye.. dia ni bkn nak bgtau aku apa yg dia dah redeem.. pastu redeem sorang2 je tak ajak aku pilih sekali.. cis cis ciss.. :-p

Walaupun aku tak reti guna menatang ni, kang aku baca la manual dia camne.. bila nak operasi buat roti tu tatau lg.. bz sokmo sejak ain sekolah ni...



28 comments:

Anna said...

suke3... huhu.... this is 1 of my wish list .... tp ana dah dapat dlu le.... rajin2 la meroti ye.... hehe

zeta said...

uii..bestnya..alhamdulillah..
kita ni baru simpan niat nak beli (beli sendiri :p ) tp org tu dah dpt hadiah breadmaker la..
nnt rajin2 buat roti tau..mesti ain, apis dan ica suka.. :)

Ena said...

bestnyerrr..

blh la wat roti sokmo pasni.. :D

Sue*suriyati said...

wah...best nye...

atie said...

waaaa..nak hadiah jugakkkkkkkk

baincardin said...

congratz!!!~

*Jom bersama Encik Dave Hills layan HDR kat Cameron Highlands. ^_^

Chik Na said...

bestnya dapat bread maker..pasni buleh la buat bermacam jenis roti :)

Sue said...

bestnye.. tak yah kuar duit, dpt free je!! sy pun da mula berangan2 nk buat roti. ermm tah bile la nk dpt bread maker. hehe

Alin Marlini said...

wah..pehni leh jamu tamu ngan roti wat sendiri kan na..senang tau ada benda tu...

faiz said...

assalam ana,

Nnti kalau dah try test breadmaker ni, share your story ya..

ana said...

ana..nnt dah buat, bg komen...akak pun teringin nak beli...geram duk tgk blog kak rox dgn roti2 gebu dia tu....

Misztake said...

bestnya ada benda ni..

Fazila said...

ana. bestnyer... zila pun memang nak breadmaker juga.... nie tgh kumpul kupon cosway nk redeem... nnti share yer

mimie1678 said...

aaduhaiiii.... jelesnya dennn... nak sesgtla benda alah nie.... dok mintak kat cik abg.. dia ckp masak pun jarang lagi nak wat roti... huhuhuhuh... sedih ehhh... huhuhu...

Asma said...

Banyak benda boleh wat ngan breadmaker ni..bukan takat roti..boleh uli doh karipap, roti canai, capati, donut, macam-macam boleh..

Yan said...

lepas ni akak leh lah tempah roti kat ana...

Fasilitator said...

tahniah ana!..dpat jugak yer..agak2 bila nk mula try tu?

Ana Suzana said...

Anna..
rajin2 tu tatau bile.. ekeke.. kumpul resepi dulu kot.. hehhe

Ana Suzana said...

Zeta..
takut gak nak guna sbb tak prnh try lg.. miahahha..

Ana Suzana said...

Ena, suriyati, atie..
jom kita meroti jom.. hehhehe

Ana Suzana said...

Chikna..
ntah bila la nak try.. tp nak try kang bkn dpn laki le. tak jadi kang maluu je.. ekekke

Ana Suzana said...

Sue
ana pun tak sangka hubby redeem bende ni utk ana.. sukeee

Ana Suzana said...

Alin & Faiz..
dah buat kang ana share kat sini..

Ana Suzana said...

Kak neisya, Kak Yan. misztake..
meh ajar ana buat roti meh.. =)

Ana Suzana said...

Zam..
macehh.. bila..?? ntah.. tggu mood dtg.. kuikuikui

Ana Suzana said...

Fazila..
dah lama ana tak kumpul voucher cosway.. moga berjaya ye..

Ana Suzana said...

Mimie..
aikk.. tokey kedai kek takde lg ye.. kena bodek hubby ni mimie.. hehe

Ana Suzana said...

Asma..
itulah kan.. kang dah terer kang mesti best dok main uli2.. hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...