NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Thursday, November 18, 2010

TaK SaBaR NaK HoLiDaY


Mood nak apdet blog makin sedikit sbb hati dah berbunga riang nak pi bercuti..

Tak sabarnya nak pi makan angin dan bawak anak2 bergumbira.. nak main korek2 pasir... nak mandi pool.. yihaaaa... sonotnyeeee..

Sempena besday hafiz dan jugak ulangtahun perkahwinan kami ke-6 .. buat sekali gus.. moga2 berjalan lancar dan selamat pergi dan balik.. Aminnnn..

Bilaaa..?? tungguuuuu..

22 comments:

Yan said...

Alahhh best nya ANa nak ke Hard Rock Penang kan??? Plan dari awal taun nak ke Penang..asik tak menjadi je.. Tak pe. NNt Ana loadkan bebanyak kat blog n FB ye...

Yan said...

Alahhh best nya ANa nak ke Hard Rock Penang kan??? Plan dari awal taun nak ke Penang..asik tak menjadi je.. Tak pe. NNt Ana loadkan bebanyak kat blog n FB ye...

Ya ALya said...

ole2 Fridge magnet penang tau...

selamat bercuti

Rizziela said...

Syoknya nak pergi bercuti..nak ikut boleh?

win@momyShaneQeisha said...

bestnya nak pergi bercuti...

iNa said...

mcm penang je nmok gayanye tu.. :)

mieoney said...

Klu pegi tarikh yg sama berjmpa kita disana yer..hehe

Ana Suzana said...

Kak Yan..
Ala ciannyaaa.. takpe, nanti ana story kat blog ye..

Ana Suzana said...

aLya,
ahahaha.. kalo akak ingat ye sbb jrg cari mende tu.. hihi

Ana Suzana said...

rizziela..
bolehhhh.. jommmmm.. tp bilik masing2 yeee.. kikiki

Ana Suzana said...

Win..
bestttt.. tak sabar rasanya.. ^_^

Ana Suzana said...

iNa..
ye betulll.. tepat sekali.. tp maaf, takde adiah.. kekeke

Ana Suzana said...

mioney..
wallaaa.. gi bila tuuuu..??

yakida said...

wah.. bestnye nk bercuti... akk pun tak sabar gak ni.. nk p bukit merah... hehehe.. lg seminggu je ni... nnt ana updet blog ngan gambar2 menarik ye.. leh akk ke sana lak...

mieoney said...

saya pi 3-5 dec nie...lepas tu sambung plak kat bkt merah smpi selasa... habiskan cuti ujung thn hehe...

ana gi bila?

ammi said...

Ana..bila nak pegi...???
Nanti ammi nak kirim tees satu lagi..
itu hari beli sehelai jer..dah kempuann nak lagi sehelai.Yang pasti..poolnya sangat best!!

raF|za said...

selamat bercuti. nanti buat review pasal hotel ni eh. owh, salam kenal :)

Ana Suzana said...

Kak ida..
wokey kak... ^_^

Ana Suzana said...

Mieoney..
bilaaa..?? rahsiaa.. hehhe.. alaaaa, tak bertemu lah kitaa

Ana Suzana said...

Ammi..
beli kat nerr.. kang ana sms kalo ana teringat masa kat sana.. ok..

Ana Suzana said...

Rafiza..
slmt berkenalan.. nanti ana citer ttg holiday tu.. harap2 cuaca baik le..

eyndayusoff said...

Nak jeles boleh?? :-p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...