NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Tuesday, November 02, 2010

aKu DaH StaRt BeLaJaR SeMuLa

Salam semua..

Maaf la sbb lately dah kurang apdet entry mcm selalu sbbnya aku skrg dah start belajar.. Smlm dah start.. Anak2 aku ada je kat kampung sekinchan.. Adik pompuan aku tlg jagakan.. Pg2 lg aku dah tinggalkan diorang time diorang tgh lenaaa lg membuta..

Ain smlm nanges2 bgn tido cari aku.. Alisya dgn hafiz relax pulak.. Yg tak di jangka menanges lak menanges.. Ahahaha.. Apa daaa..

Aku kelas sesi pagi je.. Sbb alisya kan menyusu badan lg, so tak leh tinggal lama2.. Hubby lak berkorban dok kat shah alam sorang2.. Cian dia.. Hehehe..

Tp pakaian keje dia sume dah aku ready gosok siap2.. Doakan ayang ye banggg.. Mekaseh sbb mengizinkan dan memahami..

Oklah korang.. Tu je aku nak habaq.. Tp aku akn apdet gak blog walaupun sehari satu entry.. Hehehe.. Doakan aku ye kawan2.. ^___^




11 comments:

Lia said...

Ana smbung belajar lagi kt tmpt yg sama ker? bagus..ada semngt lagi nak belajar...

-iLLa- said...

study kt mana?

hunny d bunny said...

fulltime?chaiyok2

areila sahimi said...

kak ana,
studi kat ner?
saya pun tgh tunggu permohonan diterima ke tak ni ke uitm..tapi just buat pjj ajerlah..sayang nak coti.. :)

Me said...

good good good... one step ahead.. study di mana n ambil course apa?

Sin said...

Ana,
study kat mana..ambik course ape..bape tahun...
Anyway Good Luck , Rajin2 baca BUKu yer...& selamat kembali ke sekolah!

Ana Suzana said...

Buat kawan2 semua..

mekasih atas doa kalian.. moga ana lulus dgn jayanya InsyaAllah...

Bljr apa dan course apa? tungguuu.. satu hari nanti ana bgtau.. skrg ni malu nak habaq.. ekekeke

jasayu1 said...

GOOD LUCK.....

saudah said...

good luck.

a l y a a a h m a d said...

smbg blajar???
bape lama nie???

Ana Suzana said...

alyaa..
ye.. sambung belajar..
brp lama..?? sampai akak pandai le.. hehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...