NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Monday, November 29, 2010

TaHNiaH Ye..!!

Tahniah ye pada 2 org yg menang tu..

Tp pemenang kedua tu still tak respond lg.. agaknya dia tak ingat kot.. hehehe.. takpe2.. kita tggu sampai lewat mlm kang..

Pada yg menang tmpt pertama tu tahniah di ucapkan.. bolehlah kerat 2 tudung tu sbb aku sendiri takde lg koleksi tudung tu... uwaaaaaa... boleh laaa.. boleh laaaa.. kita share2 pakai pun takpe.. ekekekke.. gurau je laaa..

Salam pg IsNiN semua... !!


6 comments:

NM02 said...

boleh, ape salahnye. nnt nak pakai yu cakap je, nnt ai p hantar kat umh yu yg sangat cantek tu. suker tgk deco dalam umh yu. giler cantek.

nway, tak sabar nak tunggu hadiah u ni. sori ye ana, saya ni seorang yang giler kentang skit [kepala giler2]. ahakss..

Ana Suzana said...

ehh, takpe.. sama le kita.. kekekke

Ena said...

ehehehe..

leh main kerat2 lak ye kak.. hihi

Effa | Mama FZ said...

kerat skit kat sy.. hehehehe

Yan said...

Salam Ana,

kak yan dah email kat ana

Ana Suzana said...

kak yan,
ok.. tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...