NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Monday, November 01, 2010

DaRi StReaMyX Ke uNiFi

Memandangkan kawasan Villa suria dah dpt coverage unifi, so hubby aku pun wat keputusan utk bertukar dr streamyx ke unifi.. org lain ramai dah pakai, kami je yg baru terhegeh2.. ahahaha..

Yele, masa baru2 pindah tu hari depa kata lom ada line lg kat kawasan ni.. tu psl tak psg.. :-p.. kami ambik yg 20 mb terus.. ^_^


Kebetulan org yg leh pasang ni pulak salah sorang penduduk Villa Suria.. lg lah senang nak berurusan.. hehehe..

Ni website unifi.. unik betul.. comel je katun tu masak2.. kekeke

Laki aku mengisi borang permohonan dan apa2 jelah yg berkenaan... aku lak tukang perhatikan je setiap apa yg di isi.. bab2 isi borang2 ni kena alert sket kannn.. ahahaha.. gurau jekkk..


Mamat yg berkopiah tu le yg akan tlg pasang.. sape2 nak pasang unifi leh bgtau aku, sbb skrg tgh ada promotion katanya..

InsyaAllah, kalau takde masalah, 13 hb ni kang unifi akan di pasang.. nampak gayanya aku gi kenduri rumah kawan tu dgn anak2 je le.. sbb hubby kena jaga umah time tu.. huhuhu..

** bab mkn2 kena pegi.. ahahaha


7 comments:

-iLLa- said...

tuh ayer laici kee???sedapnyaa...

huda said...

la..dah ada ker...uda dah lama dah apply..tk sampai2 lg pun..isshkkkk ;-(

Rizziela said...

Uni tu untuk sapa ek? kalau kat kajang ada coverage ker?

Rizziela said...

Uni tu untuk sapa ek? kalau kat kajang ada coverage ker?

Ana Suzana said...

iLLa.
wakaka.. air yg di nmpknye dulu.. kikiki..

tu air rambutan yg ada nenas dlmnya tug.. hehe

Ana Suzana said...

uda..
pi apply kat kwn yg dlm gmbr tu.. ana tak kenal dia.. lupa tanya hubby sape nama dia..

cuba tunjuk kat hubby muka dia.. tentu hubby uda kenal..

Ana Suzana said...

uni tu utk sape..? utk kami lorr.. kami sbnrnya dah lama apply gak. tp berbulan2 takde jwpn.. bila jumpa kwn yg mmg keje dia psg unifi, terus contact dia je.. terus dapat..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...