NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Thursday, November 25, 2010

TaK ReTi NaK LeTaK TaJuK..

Ni lak cite masa nak gerak ke penang.. kol 10 pg kami dah sibuk isi perut masing2 dgn lontong.. hahaha.. jgn memain, sarapan lontong tuuu.. hubby beli kat meru.. sedappp..

Pas sarapan sume dan susun2 brg dlm kete baru kami bertolak.. dlm kol 12 tghari kot kami bertolak..


Alisya sedang intai org buat keje..hehe

Takdelah lama sgt perjalanan nak ke penang.. dlm 4-4 1/2 jam je.. hahhaha.. tak lama hape ke mendenye.. sampai kematu montot dok riba alisya je sepanjang perjalanan..



Jalan dah start sesak time ni.. lorong smart tag clear je, tp di sbbkan org blocking lorong situ makanya kami tak dpt nak lalu smart tag.. tak psl2 berbaris sama kat lorong touch n go..


Dah lama tak lalu jambatan ni.. so agak jakun sket.. ehehehe




Dah nak hampir sampai area batu feringghi dah..


Sambil tu sempat snap gmbr2 bgnn.. cantek2 la bgnn kat sini..


Ramai gak peniaga2 kat tepi jalan ekk.. cuma tak sempat singgah lagi..


Jeng jeng jenggg.. sampai gak akhirnya.. dlm kol 4.30 kot kami sampai.. sampai2 je terus check in dan rehat puas2.. yeayyyy..



4 comments:

gdeez said...

wah..bestnyer ana gi penang..nak ikut jugak..sayer gi penang last sekali masa kursus tahun 2008..kirim jeruk yea..kirim pakai air liur jer..

Me said...

welcome to penang... sila bersiar2 di night market Bt feringgi... beli pirated dvd byk2 mcm2 citer ada minta je hahahhaha... n jgn lupa layan sea food kat teluk tempoyak, kepala batas n byk lagi...

Cik Jue said...

bet nye dapat bercuti kat penang..cik jue tak pernah sampai kat penang

jasayu1 said...

best nyer.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...