NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Saturday, November 27, 2010

PeRHaTiaN SeMua PeSeRtA

Dengan ini Ana akan isytiharkan bahawa PEMENANG GA ANNIVERSARY akan ana umumkan ESOK hari sempena ANNIVERSARY KAMI YG KE - 6

Pengumuman akan di buat pada 28 November 2010 jam 12 tghari.. Mekasihhh..!!

Moga berjaya ye semua.. yg tak berjaya jgn hampa tauuu.. kita masih tetap kawan2 kann..



13 comments:

SyUhAdA said...

okeh..
x sbr nak tggu..
hope syu btuah la..aminn~

Nini D.. said...

H.A.P.P.Y. A.N.N.I.V.E.R.S.A.R.Y...

menang atau kalah...tu dah takdir..
ukhwah antara kita di alam siber lg bermakna...

afdni said...

waa weeee.. setia menunggu tuk bsok..

Effa | Mama FZ said...

tak sabarr... hehehehe... :))

tomatokering :) said...

yey! harap sye la yg bertuah tu..hehe

mestila nk kawan lgi..nnti terlepas GA kak ana yg laen..hihi

Ena said...

;D

Norhayati Rostam said...

Wah!
Ada tuah ke ni?
hee~

akiratoriza said...

Salam..
by hook or by crook sy mmg akan dok depan lappy ni tok tau result GA Ana.. memang ramai yg join GA ni so harapan tak bape menggunung tp lau Ana leh tambah hadiah best gak... hihihi...

Ana Suzana said...

mekasih semua.. hehehe.. tambah hadiah..?? kita tgk je besok camne ye

Hafidzin said...

Happy Anniversary Ana, moga lebih bertambah kasih sayang antara Ana & suami, bertambah anak? kalau ada rezeki apa salahnya kan?? he..he.. (pandailah suruh orang beranak ramai padahal diri sendiri anak 2 pun dah kelam kabut)

Tak ada rezeki nak join GA Ana kali ni, tapi x apakan, lain kali Ana buat lagi, mesti nak join!!

Ana Suzana said...

Kak fizin..
maceh kakkk.. ana mmg nak anak ramai.. tp rehat dulu sbb ain nak sekolah dah kan.. hehhe

adYna said...

happy anniversary yang ke 6..


kalah menang adat bertanding..aper yang penting JOIN..

kalau menang adiah birthday saya ler :)

Faryza said...

tgh tunggu jam kul 12 tgh hari..hehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...