NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Thursday, November 18, 2010

SaPe NaK TuDuNg FReE

Hadiah tajaan PearL Haya = Size P2-M ye.. bkn P1-M

Sempena anniversary kami yg ke-6 ni, aku nak bg hadiah ni pd yg bertuah.. tp ada syarat2 nya ye.. hehehe... kang aku bgtau camne caranya..

Tp ada ke yg nak join nih.. ekekeke..


24 comments:

Fatihah said...

sy nk ekekek

Rizziela said...

saya jadi orang pertama yg nak tudung tu ...boleh ke ana?

ibuayu said...

memang lah nak....aduh..tudung idaman tu..

deqlis said...

dgn tak malu nyer nak..ngeh ngeh ngeh,,,

ada luck ke kali nie??hrp2 lah hehe..

jatuh ati dah ngan color tudung tue..

apa syarat2 nyer nie??

Ya ALya said...

nakkkkkkkk.......tak de lagi ni tudung PH nie

Lelord said...

hehhehe nak jugak

uzi said...

ana.. akak nak tudung free lagi buleh tak?
wah.. mantop gittew...

yakida said...

nak jugak.... hehehe...

mamawana said...

saya mesti pilihhhh...nakkk tudung

musalmahghazali said...

salam..saya nak jugakkk...cantik tudung tu..huhuhu..ana..camner nak join?

Noreen said...

nakkkk.....:P
huhuhu xmalu hahaha

enz said...

nak nak nak :))

Fazila said...

hehhehe nak juga,
kalo ada rezeki zila :)
amin

Alida Ali said...

Sapa yg takde mmg rugi..tudung mhal tu ehhe..

intannazirajalil said...

nk jugak!

Ati Masrif said...

salam kenal.

kita flw u yer..

nak jugak...^_^

ana ayesha said...

ana nak join jugak

luvelymummy said...

naaakkkkkkkkk jjjjoooooooiiiiiinnnnnttttt gak...

aper sarat-sarat nyer mak dah tak sabar dah nie...

MasLieNa said...

nak kak Ana!!!nak!!!!!

jasayu1 said...

NAK GAK...TAK SABAR NAK TUNGGU .... SYARAT2NYA??....

jasayu1 said...

NAK GAK...TAK SABAR NAK TUNGGU .... SYARAT2NYA??....

♥sYiLaSyiRa♥ said...

nak...nak...ngeeeee

UyuNs NuRuls said...

nak nak nak joinnnnnnnnnnnnnnnnnnn huuhuuh

ammi said...

SAYA SUDAH JOIN>>DENGAN HARAPAN SAYA YANG DAPAT TUDUNG KALER OREN ITU!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...