NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Monday, November 08, 2010

MeNaN UnTuK aNaK2

Tu hari laki aku sibuk tul call aku tanya nak belikan bebudak menan ke tak.. aku ckp terpulang la kann.. nak belikan pun boleh.. tak nak beli pun takpe..

Tp laki aku gigih gak nak belikan utk anak2 kesayangan dia ni ha.. sanggup la meredah Shah Alam Mall semata2 nak gi kedai menan.. tp laki kata takde yg berkenan.. e ehhh, dah mcm dia lak yg nak main.. kekeke

Pastu laki aku call lg tanya kat mana kedai Toys r Us.. huk alohhh mana la aku tau kannn.. tp sib baik ada kawan yg mmg tau kat mana nak cari kedai menan tu..

Rupa2nya kat Empire subang parade ada.. aku mana tau sbb tak pernah sampai situ lg.. huhuhu.. cian akuu.. hehehe


Hambek ko, 2 plastik besar hubby aku bawak utk anak2 kesayangan dia..


Masing2 dpt menan yg berlainan.. biasanya satu menan tu kena beli 3 jenis yg sama.. tp kali ni laki aku nekad je belikan lain2 jenis..


Ni beg pink utk ain.. boleh la pakai utk gi sekolah next year..


Ni utk hafiz.. bkn hafiz sorang je yg main mende ni.. aku pun tumpang main gak sekali.. bkn aku je, atok diorang ni pun main gak.. hahahha..

Best la menan ni, kita suluh je torch light tu ke lantai dan2 tu jugak ketapi tu kejar cahaya torch light tu.. kalo kita wat cahaya pusing2 pun dia ikut pusing2 gak.. tp jgn la suluh ke syiling umah lak.. komfem le ketapi tu tak leh ikut.. kekkeke


Alisya yg punya..


Sape layan kartun mesti tau nama2 menatang ni kannn.. asyik2 beli barney dgn elmo je kannn.. dah boring..

Mcm biasa la, yg pink si barney utk Ain, dibo utk alisya dan ello utk hafiz.. comell je menatang.. aku tido skrg ni peluk dibo je le.. ahahaha..


Robot putih tu utk ain dan hafiz.. main sama2..


Muka yg tak sabar2 nak main thomas.. time ni dia sedang tunggu abah dia kuarkan dr kotak


Sesi menyepahkan umah nenek.. ayukkkk tak tauuuu.. sape nak kemassss..



8 comments:

ana said...

ana...yg keretapi tu akak berkenan..best ek...

mak dia dpt menan apa?..ehe

Ana Suzana said...

kak neisya..
besttt... hehhe.. ana..?? dpt kasih sayang cukup le.. ekekke

yakida said...

Ana,

mana beli dibo and friends.. cutenye... anak akk pun suka.. ingat nak cari juga koleksi ni utk die...

health-beauty-slimming said...

salam perkenalan,
byk nye mainan, nasib baik semua dapat mainan tu,kalau tak mesti diaorg gaduh kan

mamalisa said...

wah thomas tu menarik sungguh..berapa ratus tu? sesuai x pompuan main ngeh ngeh :=)

Ana Suzana said...

Yakida..
cari kat Toys r us.. mesti jumpa.. comel kannn

Ana Suzana said...

HBS..
dah dpt menan sorang satu pun gaduh jugak.. ekekke

Ana Suzana said...

Mamalisa..
adehla.. terlupa lak harga dia.. rasanya rm250++ kot.. lupa la kak.. huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...