NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Wednesday, November 10, 2010

MeKaSiH KaWaN2

Aku tau, sejak aku dok kampung dan sambung belajar semula, aku dah byk ponteng apdet blog.. hehehe.. penat la korang.. balik kelas je mesti layan tido ptg.. dapat tido sejam dua jadilah.. hehe

Dan sejak aku kurang apdet blog, blogwalking korang ke blog aku pun berkurangan gak kann.. takpee.. aku tak marah pun..

Yele, abis tu kalo dah buka blog aku asyik entry lama je ape kejadahnye kann.. ekekeke.. aku nak je apdet mcm selalu.. tp bila terlampau letih aku punya badan pun jadi lemau.. nak menaip pun tak larat.. ahahaha

Walau bagaimana pun aku ucap time kasih sgt2 pd yg masih rajin menjengah blog aku .. mekasih sbb singgah blog aku walaupun kdg2 ada yg singgah sbb nak klik kat link2 blog rakan2 yg lain.. ehehe.. :-p


Ni carta mggu ni.. jatuh merudum hits visitors aku.. ekekeke.. sedihhh..


Ni utk last week.. masa ni okeyy je sbb aku lom ponteng2 wat entry.. hehehe.. sabtu dgn ahad standart la kurang visitors kannn..


Ni total hits setiap mggu.. merudum jugak.. takpe.. next week kita tgk mcm mana ye.. sbb aku akan try apdet mcm selalu..


Thanks buat korang semua yg rajin menyinggah.. ni antaranya la kann.. tak dpt nak print screen semua.. ehehehe..

Sayang koranggg.. ^_^


5 comments:

deqlis said...

Salam Ana, selamat pulang dari kampung...

cpt2 update yer..x sabo nk baca nie hihi..:-)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ehhehe..yela, if tak hapdet mmg merudum dum dum la jdnye..

besnye smabung studi...:-)

ZACK ENTRY said...

tingginya trafik..wutwut..hehe =P

hunny d bunny said...
This comment has been removed by the author.
hunny d bunny said...

x pa, nanti naik balik la tuuuu... emmm nama kak hunny x masuk list ek? ekekekek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...